Apple publica lista celor mai bune aplicatii ale tuturor timpurilor

  Ca parte a concursului privind stabilirea recordului de 50 de miliarde de descarcari prin App Store, compania Apple a publicat si o lista a celor mai bune aplicatii din App Store. Lista contine aplicatiile din App Store care au fost cumparate de cele mai multe ori, dar si lista aplicatiilor gratuite care au generat cele mai mari descarcari. Avand in vedere ca vorbim despre un top “al tuturor timpurilor”, vorbim despre descarcarile totale inregistrate de aplicatii de la lansarea lor si pana in prezent.

  Listele celor de la Apple afiseaza seturi diferite de aplicatii pentru fiecare tara in parte, asa ca tot ceea ce veti vedea pentru Romania nu va fi disponibil si in alta tara de pe glob. In tara noastra WhatsApp Messenger este cea mai achizitionata aplicatie pentru iPhone a tuturor timpurilor, iar Facebook este cea mai descarcata aplicatie gratuita. Pentru iPad aplicatiile Pages, Numbers si Keynote au fost cele mai achizitionate, iar Skype, Facebook si Angry Birds HD Free au fost cele mai descarcate aplicatii gratuite.

  Puteti accesa lista celor de la Apple urmand acest link.

3 COMENTARII

  1. Ha ha, aplicatia Facebokk este in acest top? Hai sa fim seriosi, mai bine zis ar fi trebuit sa fie mult la coada clasamentului. Ma intreb, oare cat o fi cotizat facebook la acest top…sau ce agreement-uri or avea cele doaua companii?

  2. Scuze…am uitat sa precizez…e vorba de cele mai bune aplicatii….nu cele mai folosite. Adica….ce insemna pentru ei…cele mai bune? Ca daca ma uit la aplicatia acebook….nu stiu cat de buna e.