WhatsApp Messenger 3.0 – iata screenshot-urile viitoarei aplicatii

  WhatsApp Messenger 3.0 este viitoarea versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger, aplicatie care conform companiei Apple se afla pe primul loc in topul celor mai achizitionate aplicatii a tuturor timpurilor. In update-ul care urmeaza sa apara in lunile urmatoare, cei de la WhatsApp intentioneaza sa implementeze o functie noua si importanta numita Push to Talk care ne va permite sa trimitem mesaje vocale catre utilizatori, functionalitate care deocamdata nu este disponibila in aplicatie.

  Separat de Push to Talk vom avea posibilitatea de a trimite simultan mai multe poze din libraria foto a iDevice-urilor noastre, iar dezvoltatorii pregatesc si o serie noua de functii multimedia despre care deocamdata nu se stiu prea multe. Separat de aceste lucruri, viitoarea versiune a WhatsApp Messenger va securiza conversatiile cu ajutorul iCloud si va necesita plata unui abonament anual catre dezvoltatori.

10 COMENTARII

  1. In update-ul care urmeaza sa apara in lunile urmatoare, cei de la WhatsApp intentioneaza sa implementeze o functie noua si importanta numita Push to Talk care ne va permite sa trimitem mesaje vocale catre utilizatori, functionalitate care deocamdata nu este disponibila in aplicatie.

  2. Si cei care au cumparat versiunea anterioara lui 3.0 vor putea face update sau vor fi nevoiti sa plateasca abonament? Sau macar o sa poata folosi aplicatia in continuare, asa cum o au acum?

  3. PuSh to talk e o tehnologie Motorola folosita de asemenea si de Nokia in Statele Unite ,functie asemanatoare statiilor de emisie receptie. Sa trimiti mesaje vocale e posibil si in prezent pe ideviceuri . Deci mai exact ce ar insemna acest push to talk?

  4. 🙂 inseamna ca e o traducere “mot à mot” , nu cred ca notiunea de push to talk are vreo legatura cu mesageria vocala

  5. Asta e de ceva timp si foarte bine integrat pe MessageMe si pe WeChat ! Deci mai exact va fi o statie emisie receptie Walki Talki Motorola cum zicea mai sus cineva , cum e Zello sau Hey Tell de ani de zile in AppStore ! Ar putea sa introduca posibilitatea sa poti suna ca in Yuilop etc sau Skype , Tango , Y messenger.. Si apoi chestia sa platesti un abonament anual ramane de vaxut … daca nu vor exagera …sunt atatea apps care sunt gratis !