iPhone 5 by Continental – un iPhone potrivit pentru un emir

  In ultimele luni iPhone 5 a devenit obiectul principal de inspiratie al marilor bijutieri, terminalul fiind placat cu diamante, cu aur si modificat special pentru a atrage atentia oamenilor instariti de pe glob. Acum o luna de zile va spuneam ca un locuitor al Hong Kong a achizitionat un iPhone 5 care valoreaza 15 milioane de dolari, iar acum va prezint un iPhone 5 facut de catre cei de la Continental. Folosind diamante Vs1 si alte pietre pretioase, bijutierii au acoperit in totalitate carcasa iPhone-ului si butoanele pentru a oferi clientilor un produs cu adevarat exclusivist.

  Daca va uitati la imagini probabil veti intelege de ce preturile cuprinse intre 56.000$ si 106.000$ sunt potrivite pentru cele 10 terminale modificate de catre britanicii de la Continental, ei livrand dispozitivele cu masini blindate catre clienti.

10 COMENTARII

  1. Unii circula cu trenul de la Giurgiu la Calafat , altii cu Rolls-Royce-ul de la Abu Dhabi la Dubai , altii cu elicopterul de la Monaco la Paris , iar altii se mira de ce nu isi cumpara toti biciclete .

  2. astea sunt facute exclusiv pentru oamenii cu bani iar daca printre ei se numara si cokalarii care nu stiu sa vorbeasca deloc romaneste dar ii poti vedea cu un astfel de model in mana doar asa just 4 fun

  3. Oamenii care cumpara asemenea telefoane sunt doar niste INGAMFATI. Sunt unii care nu isi permit nici un iPhone 4 la momentul acesta, iar ei isi cumpara cel mai scump iPhone 5 posibil, in loc sa faca o investitie mult mai buna, si sa isi ia un iPhone simplu. Ce are in plus inafara de carcasa ? NIMIC.
    Parerea mea.

  4. Pai ganditi-va ca sunt oameni in lumea asta care au atatia bani (mare parte furati) incat nu mai stiu ce sa faca cu ei.Sincer, nu mi-as cumpara asa ceva nici daca as fi miliardar.E de prost gust si m-as simti rusinat sa scot asa ceva din buzunar.