Descopera acum cartile din iBookstore care au fost scrise in limba romana

  Nu stiu cati dintre voi acceseaza in mod regulat iBookstore-ul pentru a cumpara sau descarca creatiile care se regasesc acolo, insa daca o faceti am astazi pentru voi un tip care v-ar putea ajuta sa filtrati mai rapid informatiile. Books by Language este o sectiune publicata de catre Apple in iBookstore-ul sau, ea avand o listare extensiva a tuturor titlurilor disponibile in magazin. Partea interesanta este ca folosind aceasta sectiune puteti descoperi cartile scrise in diversele limbi acceptate de catre Apple in iBookStore, iar in acest mod puteti ajunge mai usor la creatiile scrise in limba romana, engleza, italiana, etc.

  Sectiunea Books by Language poate fi accesata urmand acest link si daca nu ati explorat inca iBookstore-ul, va recomand sa o faceti deoarece veti gasi multe creatii interesante in el.

3 COMENTARII

  1. E adevarat ce zici tu cu o singura mentiune si anume sunt multe carti scrise in romana care nu apar in secțiunea aia. In plus pretul e dublu decat pe siteurile românești.

  2. Normal ca e dublu pretul….imensa onoare de a cumpara de la Apple nu o socotesti?…Ca in reclama, pentru restul exista Mastercard…:)

  3. Insa este si un avantaj pentru mine. Cartile din alte surse sunt protejate cu adobe drm, deci iti trebuie un alt program cu care sa citesti si in acele programe nu citeste voiceover.