Sharp se pregateste sa inceapa productia de Retina Display-uri pentru iPhone 5S in cursul lunii viitoare

  In ciuda faptului ca Sharp isi pune sperantele in Samsung pentru a o salva de la faliment, Retina Display-urile pentru iPhone 5S ar urma sa intre in productie la compania asiatica in cursul lunii viitoare. Informatia vine  de la cei de la Reuters, care in ultimele zile au vorbit pe larg despre problemele pe care le intampina Sharp, dar si despre pasii pe care management-ul companii ii ia pentru a se salva de la faliment. Sharp a oprit in ianuarie productia de ecrane de 9.7 inch pentru iPad, insa Apple are in continuare nevoie de Retina Display-uri pentru iPhone-uri, asa ca pastreaza Sharp ca si partener.

In January, Sharp had to curtail production of 9.7-inch iPad screens, hurting output levels and threatening its recovery in profitability. The Japanese company is preparing to begin large-scale production next month of screens for Apple’s next iPhone model, the sources said.

  Informatia privind inceperea productiei de Retina Display-uri pentru iPhone 5S in luna iunie nu este noua, stiam deja ce planuri au cei de la Apple, insa acum avem o noua confirmare. Daca ecranele intra in productie luna viitoare, atunci lansarea iPhone 5S din toamna pare tot mai sigura, cei de la Apple urmand a prezenta iOS 7 in keynote-ul de deschidere al WWDC 2013, sistemul de operare fiind lansat in versiun beta pentru dezvoltatori si testat pana in septembrie.

3 COMENTARII

  1. Sharp e un gigant va spun din surse foarte sigure…. Samsung nu are logistica care o are Sharp unitati de productie si etc…