App Store-ul se apropie de inregistrarea a 50 de miliarde de descarcari, Apple pregateste materialele promotionale de multumire

  Saptamana trecuta v-am spus ca in cursul zilei de maine App Store-ul va atinge 50 de miliarde de descarcari si acest lucru se dovedeste a fi pe deplin adevarat. In momentul de fata putin sub 20 de milioane de descarcari ne despart de magica cifra si undeva in cursul noptii ea va fi atinsa, o persoana norocoasa urmand a castiga un iTunes Gift Card in valoare de 10.000$ daca inregistreaza descarcarea cu numarul 50  de miliarde. Impreuna cu el alte 50 de persoane vor castiga cate un iTunes Gift Card in valoare de 500$ in aceleasi conditii, iar unii dezvoltatori de aplicatii pun alte premii interesante la bataie.

  Pentru a marca evenimentu, Apple a inceput deja sa incarce pe serverele sale materialele promotionale de multumire, iar in imaginile din acest articol aveti prezentate doua dintre ele. Pana maine vor fi incarcate de catre angajatii Apple, iar afisarea lor se va face dupa inregistrarea celor 50 de miliarde de descarcari.