Iata ce conteaza cel mai mult pentru voi in ceea ce priveste modificarile pentru iOS 7

  Acum o saptamana de zile am pornit un sondaj in care va intrebam ce conteaza cel mai mult pentru voi cand vine vorba de schimbarile care ar urma sa fie implementate in iOS 7.  Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa initial ca majoritatea nu si-ar dori o schimbare de design, insa isi doresc functii noi, dar per total schimbarea design-ului este ceruta de catre putin peste 50% dintre voi, insa aceasta schimbare trebuie sa vina si cu implementarea multor functii noi.

  Avand in vedere ca pana acum s-a confirmat neoficial ca iOS 7 ar urma sa contina un design aproape in totalitate schimbat, multi dintre voi vor fi fericiti, insa din pacate nu veti vedea toggle-urile sau widget-urile pe care le aveti disponibile prin tweak-uri.

7 COMENTARII

  1. Toggler si widgets? De ce oareeee? A, stiu pt ca ecranul are aceeasi lãţime ca cel din 2007..enough said. S IV e cu mult inaintea oricarui iphone(prezent sau viitor).

  2. Apple isi mentine “linia”…fara widget-uri sau alte chestiuni, dealtfel necesare. Ma rog…cui ii place Apple o sa ramana la iPhone indiferent de cum va fi iOS 7. Personal, raman la produsele firmei din Cupertino, mi se par de o calitate superioara, insa sant de acord ca sistemul, desi simplu, eficient si sigur..e demodat. Adica, oamenii vor schimbare, sau vor o anumita functie sau niste toggle-uri cum androidul are de ceva vreme..si le dau dreptate. M-am jucat pe un HTC One si vreau sa spun ca, desi prefer iPhone, am ramas placut impresionat de acest terminal. Ruleaza fara celebrele freez-uri…se misca bine si este inaintea lui iPhone 5, ca si performante. Ok, este un model nou, insa daca Apple scoate un 5S sau 6, care va avea in plus 1GB ram, un proc mai rapid, camera o idee mai buna, iOS 7 si…cam atat… va pierde ceva clienti. Ramane de vazut cat va impresiona prin cutitorul de amprente.