“iWatch” isi face aparitia intr-un nou spot publicitar Apple

  Dimineata v-am prezentat spotul publicitar Music Every Day lansat de catre Apple special pentru a promova iPhone-ul, iTunes Match si iTunes Store, insa ceea ce multi nu au vazut este “iWatch-ul” de la mana unui personaj. Avand in vedere ca in ultimele luni au aparut atat de multe zvonuri privitoare la smartwatch-ul pe care Apple l-ar dezvolta, compania s-a gandit sa ne starneasca putin interesul introducand in noul sau spot publicitar ceea ce pare a fi un smartwatch.

[youtube]http://youtu.be/fDUKt_XgfJ4[/youtube]

  Desigur ca acesta nu este iWatch-ul pe care il asteapta multa lume, dar Apple a avut intotdeauna tendinta de a se tine de glume.

8 COMENTARII

  1. E fix un ceas normal cu cadran rotund si carcasa patrata. Daca ne dai un indiciu cum ca ar putea fi macar smartwatch esti tare

  2. Si eu m am uitat frame cu frame la ceasul individului……. Nu arata a fii iWatch ul….. Are prea multe butoane exterioare……

  3. Dacă Apple a gândit spotul asta cu gândul să fie un “teaser” pt iwatch-ul curului..atunci eu imi tai gâtu’..mai degraba sunteţi voi disperaţi şi aţi inceput sa vedeţi i-ceva-uri in fiecare colţ vă uitaţi..

  4. :))Cata frustrare pentru un amarat de ceas! Iwatch sau ceas normal, credeti ca au filmat in primplan mana unui tanar, care intamplator are un ceas parca cunoscut ca design? Chiar asa de neobservat a fost ceasul ala? Orice lucru e gandit de 100 de ori, chiar credeti ca sunt nr 1 din intamplare?

  5. Apple a facut trolling, e chiar asa greu sa vedeti? E nimic mai mult decat trolling pentru toate zvonurile. Ce naiba ma, am si pus cuvantul intre ghilimele, chiar nu v-ati dat seama ca nu am vorbit de iWatch-ul adevarat de la bun inceput?