Nokia Lumia 920, iPhone 5 si Samsung Galaxy S3 sunt comparate intr-un nou spot publicitar Microsoft (Video)

[youtube]http://youtu.be/S2Gmvg8m1Qc[/youtube]

  Nokia si-a facut un obiectiv din a demonstra ca smartphone-urile sale au cele mai bune camere, iar separat de propriile spoturi publicitare ei sunt ajutati de Microsoft sa arate lumii intregi cat de multa dreptate au. Intr-un spot publicitar publicat astazi, cei de la Microsoft pun fata in fata terminalele Nokia Lumia 920, iPhone 5 si Samsung Galaxy S3 pentru a vedea care dintre ele inregisteaza cele mai bune poze in conditii de luminozitate scazuta, iar rezultatul este cat se poate de clar.

How do photos taken by the Samsung Galaxy SIII and iPhone 5 stack up to the Nokia Lumia 920? Windows Phone put them to the test by taking photos with the three phones at the same time. All the photos were taken with default settings under the same lighting conditions without a flash. None of the photos were retouched (except to add the captions.)

3 COMENTARII

  1. deci nokia are camera mai buna. tot cu asta se lauda. nu e indeajuns. oricum nu m-as intoarce de la apple la nokia nici daca explodeaza apple ( doamne fereste). acolo e htc one x.

  2. Ok, intelegem ca are camera mai buna. Dar o tot tin cu asta de ceva luni bune. Chiar nu mai au nimic cu care sa se laude. Si pe langa asta, de ce nu s-a facut comparatie cu S4 ? :))

  3. Stai linistit k nici s4 nu e pre stralucitor la camera e la fel mai bun e htc one … Orikum lumia 925 are cea mai buna camera urmat de iphone 5 si htc one . S4 sa fiu sincer nu prea ma impresionat cu nimic.