WWDC 2013 si o tentativa de a descifra invitatia pentru eveniment

  In luna aprilie Apple a anuntat lumea intreaga ca pe data de 10 iunie 2013 urmeaza sa tina keynote-ul de deschidere al WWDC 2013 si sa prezinte iOS 7, OS X 10.9 si nu doar atat. Pentru ca nimeni nu stie ce anume urmeaza Apple sa prezinte in afara celor doua versiuni ale sistemelor de operare, pe internet au inceput sa apara supozitii, una dintre ele fiind ca un nou model al Apple TV isi va face aparitia, dimensiunile dispozitivului potrivindu-se perfect cu patratul prezentat de catre Apple in invitatie.

  Pentru cei care ar putea spune ca patratul poate reprezenta o iconita, exista o explicatie, forma conceputa de catre Apple nu se potriveste cu colturile rotunde ale iconitelor din iOS, deci unii spun ca nu ar fi vorba despre asa ceva. Mergand dincolo de grafica, o analiza a scrisului de pe invitatie ii face pe unii sa ajunga la concluzia ca in afara Apple TV-ului, compania ar putea lansa si un accesoriu care poate fi purtat si probabil ar avea interactiune cu iDevice-urile.

  In aceeasi idee, utilizarea numerelor romane pentru a reprezenta anul si a fontului Myriad Pro, ar sugera faptul ca produsul ce ar putea fi prezentat de catre Apple ar urma sa fie mai subtire, mai usor si ar urma sa aiba un design mai modern. Ca sa fiu sincer, analiza mi se pare stupida si dusa la extrem, insa daca va fi reala, atunci inseamna ca am privit fara prea multa atentie materialele publicitare pe care Apple le-a lansat pana acum.

9 COMENTARII

  1. Sau, pe de alta parte C-ul ala poate veni din numele conferintei si sa fie litera cu care este abreviat cuvantul “conference”

  2. Vai, ben. Nu m-am gandit niciodata la asta! Esti pur si simplu un geniu!! Acum serios. Astia chiar se plictisesc sau sunt paranoia de inventeaza tot felul de povesti

  3. @Petre Liviu: Sarcasmul e o limba straina pentru tine, nu??? Nu-i bai, asta se invata cu timpul. Cat despre ultima fraza scrisa: citeste-o de vreo doua-trei ori si dupa aia da-te cu capul de perete cand iti dai seama ca seamana cu o fraza scrisa de un copil de 10 ani. (asta daca nu cumva esti, bineinteles)
    PARANÓIA s. f. Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecuției, prin halucinații etc.; boală care face parte din acest grup.
    PARANÓIC, -Ă, paranoici, -ce, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f., adj. (Persoană) care suferă de paranoia.

  4. @Ben. : trezeste-te ca are dreptate Petre Liviu. WWDC=Worldwide Developers Conference. se presupune ca stim ce inseamna wwdc deci comentariul tau era de prisos. esti penibil 😉

  5. @Catalin…. multumesc. Eu nu vroiam sa subliniez cat de idioate sunt presupunerile conform carora c-ul e o metafora vizuala pentru un “iwatch”.In nici un caz. Eu chiar mi-am dat seama doar acum ca c-ul ala vine de la conference. Iti multumesc pentru asistenta, esti un adevarat gentleman aducand un ratacit de pe caile ignorantei la concluzia ca toata lumea stie de la ce vine WWDC.
    Si acum o explicatie (sper eu) mai simpla pentru cei care nu le au cu ironiile: comentariul meu poate fi scris si ca “poate aveti voi prea mult timp liber si vedeti metafore si unde nu sunt”.
    Dar vad ca si tu esti din cei care sunt inca la nivel A1 cu sarcasmul. Acum zic si eu doar, poate intr-adevar ai dreptate si sunt penibil… oh, nu :((.

  6. @ben.
    Nu te mai agita! Faci riduri DE POMANĂ! Sunt mulţi, prea mulţi, oameni care sunt echivalentul unei cozi de mătură. Argumentele pertinente, ironiile (nu mai zic de cele fine!), nuanţele sau insinuările nu-şi au locul în discuţia cu ei. Gândeste-te doar la cât de mult a pătruns internetul în mediul rural în ultimii ani şi ai să te linişteşti. 🙂