iPhone 6 si compromisul ideal

  Zilele trecute v-am prezentat un concept al iPhone 5S in care ni se sugerea ideea ca Apple ar putea implementa un ecran de 4.8 inch in carcasa unui iPhone 5 fara a mari dimensiunile terminalului. Nu stiu daca Apple poate reusi sa introduca un ecran atat de mare intr-o carcasa atat de mica, insa poate un ecran de 4.5 inch si-ar face loc acolo si ar bucura extrem de multa lume, sa nu mai spun ca ar atrage foarte multi fani Android de partea iOS-ului, fani care-si doresc neaparat ecrane mai mari.

  Exista multe persoane care vor ecrane mari, dar nu-si doresc dispozitive mari cat o farfurie, si ar fi dispuse sa renunte la achizitionarea unui Android de 4.8 – 5 inch in favoarea unui iPhone cu ecran de 4.5 inch. Daca Apple ar putea aduce pe piata un asemenea dispozitiv, putea acapara o buna parte din piata Samsung chiar si extrem de multi actuali posesori de iPhone-uri ar fi bucurosi. Majoritatea ar fi nemutumiti de implementarea unui ecran mai mare deoarece dimensiunile iPhone-ului ar creste, insa daca Apple ar inghesui ecranul in actuala carcasa a iPhone 5, foarte putini s-ar plange.

  N-as vrea sa spun ca Apple nu va implementa ecrane mai mari de 4.5 inch pentru ca sigur o va face, insa cred ca aceasta schimbare va veni abia anul viitor cu iPhone 6, compania lansand 2 ani sa treaca intre schimbarea rezolutiilor pentru aplicatii, acelasi lucru intamplandu-se in cazul trecerii la rezolutia pentru iPhone 4 si iPhone 5.