WWDC 2013 urmeaza sa ne aduca un MacBook Pro mai subtire cu o camera frontala 1080p si un MacBook Air cu microfon mai bun

  Proximitatea de keynote-ul de deschidere al WWDC 2013 ii convinge pe analisti sa lanseze tot felul de informatii in legatura cu ceea ce Apple ar putea prezenta pe scena evenimentului. Cel mai recent zvon, venit de la un analist care in trecut a facut predictii exacte, ne spune ca un un MacBook Pro Retina Displaymai subtire cu o camera frontala 1080p si un MacBook Air cu microfon mai bun ar urma sa isi faca aparitia pe 10 iunie. Combinand aceste noutati cu procesoarele Haswell care ar trebui sa dubleze autonomia bateriei, MacBook-urile celor de la Apple ar putea oferi peste 10 ore de autonomie, mai mult decat o tableta iPad.

We expect the new MacBook, featuring an upgrade to Intel’s (US) Haswell processor, will be in the spotlight for Apple at the upcoming WWDC from June 10. Along with the new processor, we expect the following modifications to each product line: Retina MacBook Pro to be slimmer slightly, along with a camera upgrade. We expect the 13” Retina MacBook Pro will have a slightly slimmer form factor for increasing its portability. Also, we think the camera spec will be upgraded from HD to full HD. This will improve Facetime and video conference quality in the high resolution Retina display.

  Camera frontala a MacBook Pro Retina Display ar oferi aceeasi calitate precum iPhone-urile in ceea ce priveste apelurile FaceTime, iar forma subtire i-ar oferi o portabilitate marita, care combinata cu 10 ore de autonomie si un pret bun ar “omora” in fasa orice competitor. In ceea ce priveste vechile MacBook Pro-uri, se pare ca Apple ar intentiona sa le mentina in vanzare, insa fara sa le actualizeze componentele interne, produsele fiind scoase din atentia consumatorilor.

  La final ramane o predictie conform careia Apple ar urma sa implementeze mai multe SSD-uri in MacBook-urile sale, o miscare normala avand in vedere ca HDD-urile standard sunt foarte slabe din punct de vedere al performantelor.