iOS 7 si al sau Homescreen apar intr-o prima imagine, ne prezinta design-ul iconitelor

  De azi intr-o saptamana vom vedea pentru prima oara iOS 7 prezentat de catre compania Apple si primul beta build va fi disponibil pentru dezvoltatori, insa pana atunci vedem o prima imagine a noii versiuni a sistemului de operare. Imaginea a fost facuta intr-un alpha build destul de vechi si multe lucruri s-au schimbat de atunci, insa in mare asa ar urma sa arate iconitele in iOS 7. Apple a eliminat efectul gloss al iconitelor pentru a prezenta un design plat, oarecum elegant, dar nu foarte diferit de ceea ce stiam deja.

  In ceea ce priveste iconitele, merginile acestora au fost eliminate, dungile oblice ale unor aplicatii au disparut, aplicatia Camera este acum usor mai mare, iar daca va uitati atenti la poza veti observa ca aplicatia Weather nu mai afiseaza “temperatura”. Practic schimbarile nu sunt chiar atat de drastice precum au fost ele prezentate in saptamanile anterioare, Apple modificand iOS 7 indeajuns de mult pentru a sustine ca a lucrat la el si aduce o experienta oarecum noua, dar nu va asteptati ca intreaga lume sa vi se schimbe.

  Din pacate inca nu vedem interfata vreunei aplicatii si acel design monocrom, insa in saptamana urmatoare s-ar putea sa fie destule surprize pregatite pentru noi.