Apple implementeaza noutati in interfata App Store-ului inaintea WWDC 2013

  Cu doar cateva zile inaintea WWDC 2013 Apple pare pregatita sa implementeze cateva schimbari in App Store-ul sau, iar in afara noutatilor din iTunes Connect, se pare ca exista ceva si in App Store. Acum butoanele pentru Update/Buy din App Store au indicatorul aplicatiilor universale integrat, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus. Este adevarat ca schimbarea nu este una de bun augur si din punct de vedere al design-ului acel buton nu arata chiar atat de bine acolo, insa probabil e ceva temporar.

  Cred ca WWDC 2013 ne va aduce si mai multe schimbari pentru App Store, insa probabil unele vor fi implementate abia in toamna. Noutatea este vizibila in versiunea desktop a App Store-ului si exista posibilitatea ca alte schimbari sa fi fost implementate, asa ca daca le descoperiti nu uitati sa trimiteti un email la zaone@idevice.ro.

1 COMENTARIU

  1. Am descoperit eu, pe iPad la purchased iti apare o bara in dreapta, poti sa le ordonezi alfabetic, sau ultimele 20-30 apps bate. D-abia am facut update la ipad si acum imi bagam apps.