iOS 7 – asa ar urma sa arate iconitele aplicatiilor

 

  In baza vizualizarii unei versiuni beta a iOS 7, cei de la 9to5mac au conceput imaginile de mai sus care ar trebui sa reprezinte destul de fidel versiunea finala a iconitelor care urmeaza sa fie implementate in noua versiune a iOS. De la stanga la dreapta avem: App Store, Camera, Game Center, iTunes Store, Mail, Music, Photos si Safari. Singurele doua iconite necunoscute sunt cele de la Game Center si Photos, Apple parand sa aleaga sa genereze putina confuzie in randul utilizatorilor, multi urmand a avea destule probleme in a se obisnui cu imaginile.

  Iconitele acestea sunt diferite de cele prezentate in imaginea de saptamana trecuta, semn ca acel build al iOS 7 era mult mai vechi decat credeau unii. Separat de modificarea acestor iconite, iOS-ul ar urma sa aiba doua color schemes, una alba si una neagra. Se pare ca versiunea neagra, care face tastatura alba si literele gri, ar urma sa fie afisata cand lumina ambientala este sczuta, iar cea alba cand lumina ambientala este puternica, iOS-ul modificand totul automat conform specificatiilor Apple.

  Saptamana trecuta v-am spus ca intrega interfata si-ar putea modifica orientarea in functie de modul in care tinem terminalele in mana, iar acest lucru este reconfirmat acum si cam aici se opresc toate noutatile. Daca informatiile sunt adevarate sau nu vom afla diseara si nu uitati diseara sa accesati iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a afla toate noutatile legate de WWDC 2013.

54 COMENTARII

  1. Oribile? Eu nu stiu ce vreti unii de la niste iconite? Daca nu va convine, aveti oricand posibilitatea sa va mutati la “rivali”, cu toate ca nu stiu cu ce sunt mai deosebite iconitele lor. In fine, have a nice day!

  2. Terminati cu aceste comentarii de gen: hidioase,oribile.Daca ios 7 va avea ceva revolutionar toti contestatarii veti face update !!!

  3. Așa spuneam și de i5 când au apărut pe net poze cu carcasa. Când l-am văzut în magazin și l-am ținut în mână era cu totul altceva. Pânâ nu este prezentat oficial nu mai speculez nimic.

  4. Daca stam bine sa ne gandim, urmeaza un nou iphone, deci daca acum ar lauda noul iOS cu tot felul de schimbari, ce ar mai zice cand apare noul iphone ???
    Cel mai probabil in seara asta ni se va da doar o parte din banalele modificari ale iOS, o iconita modificata, o culoare maio deschisa, chestii din-astea.
    Asa ca nu va faceti sperante ca veti vedea ceva revolutionar sau mult asteptat.

  5. Nu cred ca Apple ar pune asa iconite in iOS 7. Sunt mult prea urate.
    Daca totusi o vor face, atunci linistiti vor putea inlocui “Less is more” cu “Ugly is cute”.
    Singurul atu al Apple a ramas designul. Nu cred ca ei singuri isi vor distruge ultima reduta.

  6. Daca schimbarea va fi doar de aspect dar ramanem tot cu click si dublu click e degeaba, modul de utilizare ar trebui schimbat.

  7. Praf!!!.. și uite așa declinul e sigur. Din păcate nu mai există un alt Jobs care să-i redreseze, poate o eventuala întoarcere a lui Forstall sa schimbe ceva, dar modul în care a fost umilit de gay-ul de Cook, mă face să cred că nu se va întâmpla.

  8. Nu o saarate asa in orice caz.Pentru ca nimeni nu cred ca are ceva valid in momentul acesta.Asa a fost si cu iPhone 5 erau sute de poze pe internet dar era un cum lau lansat ,nici macar unul asemanator.

  9. Nu o sa arate asa in orice caz.Pentru ca nimeni nu cred ca are ceva valid in momentul acesta.Asa a fost si cu iPhone 5 erau sute de poze pe internet dar era un cum lau lansat ,nici macar una asemanatoare

  10. Sergiu… la iPhone 5 știam toți cum o sa arate cu cel puțin 4 luni înainte, pozele care circulau pe net l-au identificat exact asa cum este.

  11. N’Cris… ideea este ca dacă mi-au dat display retina ca sa vad iconițe “minimaliste” este ca tot rahatul. sa nu mai vb de dezvoltatorii care au plătit o groaza de bani sa aibă iconițe glossy pt retina

  12. Așa bine o sa arate design-ul minimalist cu iconurile actuale ale aplicatiilor din AppStore..not ! Sau isi schimba toate aplictiile din AppStore iconul peste noapte ?

  13. Lasă ca vedem azi ce iconite vor fii . apropo cum pot sa oun si eu cand va fii disponibil ios 7 beta pe iPad mini daca nu am cont de developer ?

  14. Sunt relativ ok din punctul meu de vedere. Nu pot sa spun ca imi plac, dar nici oribile nu mi se par. Daca asa vor arata, mie mi se pare a fi mai mult un downgrade in ceea ce priveste designul.

    Chestia cu interfata “minimalista” e simpla. Ios-ul a avut mereu performante de top pentru ca este un sistem de operare “chel”. Nu are nimic special care sa manance resurse. Cel mai probabil ios7 va avea widget-uri, iar interfata minimalista se impune pentru a face cat mai mult economie de resurse. Nu cred ca apple isi permite sa scoata iphone 5s care sa aiba performante mai slabe decat un android lansat anterior. Ar da-o rau de tot in bara daca ar fi asa. In orice caz, apple o sa ne explice ce frumoasa e interfata minimalista si ce nevoie avem de asa ceva

  15. Cum a fost si cu iOS 6, ar putea fi posibil sa il instalam fara cont de developer: dam click, tinand tasta Shift, pe butonul Update din iTunes, iar apoi selectam ipsw cu iOS 7 beta x pe care l-am downloadat inainte. Si cam atat.
    Din cate am vazut, Apple nu face verificare de udid la update, dar, daca dam pe restore la iOS 7, atunci cand se va configura terminalul va aparea eroarea ca nu este udid inregistrat.

  16. @conytaac: ai dreptate tata,sunt totatl de acord cu tine…da, au pus un ecran cu rezolutie foarte buna ca sa vedem ce? probabil sa vedem cum se duce in cap tot Apple-ul. Totusi mai sper ca nu o sa scoata asa ceva si sa fie ceva frumos care sa ne surprinda placut.

  17. @Mico in niciun caz daca icoanele din ios7 vor arata asa nu va fi pentru minimalizarea ecranului sa poata avea loc si widgeturi….Nici vorba de asa ceva,icoanele astea sunt prea mari ca sa poate intra in cadru vreun widget.
    Cat despre icoane,aceasi parere o am si eu,praf…..A venit ”Sir” Johny Ive sa revolutioneze….Vorba lui Lucian :Ugly is Cute in viziunea lor.

  18. Daca asta inteleg ei prin noua interfata sa modifice designul la niste iconite le urez un faliment cat mai rapid si placut.

  19. @mk808, nu vorbeam de spatiu. Vorbeam de performante. Widgeturile reduc performantele. Un design minimalist ajuta performantele. Se compenseaza intr-o mica masura. Apple e obligata sa imbunatateasca functionalitatea. Toata lumea o cere. Dar in cazul asta trebuie sa compenseze de undeva, iar una din solutii probabil e acest nou design. Altfel nu imi explic acest design care e evident inferior. Daca e adevarat

  20. Este groaznic designul acesta …mi se pare ca in loc sa faca ceva frumos ei se traduiesc sa face ceva urat… dupa umila mea parere asa ar fi trebuit sa arate de pre vremea iPhone 2,
    nu vad nimic care sa-mi placa.

  21. O sa faca un contrast oribil fata de celalalte aplicatii… sincer primul leak arata mai ok, daca ar schimba designul putin mai flat ar fi perfect, insa astea arata ridicol…