Apple pregateste o serie de schimbari importante pentru gamerii care utilizeaza Game Center

  Daca sunteti unul dintre cei aproape 300 de milioane de utilizatori ai Game Center si utilizati efectiv zilnic platforma celor de la Apple, ei bine va anunt ca Apple are pregatite o serie de schimbari importante pentru voi. Compania intentioneaza sa elimine complet persoanele care triseaza si afiseaza scoruri false in Game Center, insa exista numerioase imbuntatiri si in ceea ce priveste modulul multiplayer. Apple intentioneaza sa filtreze toate scorurile trimise catre Game Center pentru a nu le afisa pe cele falsificate, le permite dezvoltatorilor sa seteze limite pentru scorurile maxime trimise de catre utilizatori si permite dezvoltatorilor sa afiseze scorurile modificate doar local, nu si in reteaua Game Center.

  In ceea ce priveste sistemul de challenge-uri, compania Apple intentioneaza sa ofere posibilitatea de a implementa sistemul specific pentru fiecare joc in parte, spre exemplu in jocurile de tip racing utilizatorului i se spune exact ce masina trebuie sa utilizeze pentru a efectua un anumit tip de challenge. Schimbari interesante vin si in modulul Turn-base multiplayer, introdus impreuna cu Real Racing 3, compania urmand a le permite utilizatorilor sa isi trimita mesaje unii altora, sau sa efectueze sesiuni multiplayer turn-by-turn pentru mai multe tururi consecutive, totul fara ca utilizatorii sa fie conectati simultan.

  Acestea sunt desigur doar o parte dintre schimbarile importante care vor ajunge in iOS 7, mai multe urmand ca noi sa aflam cand ele vor avea efectiv loc.

2 COMENTARII