The Collectibles – un nou joc Crytek pentru platforma iOS care va fi compatibil cu controllerele terte MFI

  The Collectibles este un nou joc pentru platforma iOS dezvoltat de catre cei de la Crytek, compania care a adus lumii intregi celebra serie de jocuri Crysis. In imaginile acestui articol aveti prezentarea facuta de catre un reprezentat al Crytek pe scena unei sesiuni ce a avut loc in cadrul WWDC-ului de septamana trecuta. Bazat pe motorul grafic CryEngine, jocul va arata foarte bine din punct de vedere vizual, insa unul dintre principalele sale puncte forte va fi suportul cu controllerele terte MFI, cele pentru care Apple a implementat suport in iOS 7, iar unul dintre ele vi l-am prezentat chiar ieri.

  The Collectibles este dezvoltat de catre Crytek Budapesta si este primul shooter care va ajunge in App Store-ul companiei Apple, el oferind utilizatorilor posibilitatea de a controla un commando care s-au plimbat deocamdata doar printr-un teatru de razboi. Ceea ce merita mentionat aici este controller-ul MFI pe care il vedeti in mainile reprezentatului Crytek, el permitand utilizatorilor sa controleze caracterele folosind butoanele fizice, in combinatie cu atingerile facute pe ecran. Separat de personaje, utilizatorii vor putea controla cu gamepad-ul si masinile disponibile in harti, insa deoacmdata nus e stie cand ar urma sa fie disponibil titlul in App Store.

  Necunoscuta este si data la care ar putea ajunge in magazine misteriosul nou controller MFI care atrage deja atentia intregii lumi.

2 COMENTARII