Dezvoltatorii unor aplicatii sustin ca in momentul de fata exista mai multi utilizatori ai iOS 7 decat ai iOS 5

  Paul Haddad, creatorul celebrei aplicatii Tweetbot, a publicat in cursul noptii trecute un mesaj pe reteaua de socializare Twitter, afirmand ca in momentul de fata exista mai multi utilizatori care ruleaza iOS 7 decat utilizatori care ruleaza iOS 5. Afirmatia este sustinuta si de cei de la Twitterrific, care au de 3 ori mai multi utilizatori ai iOS 7 decat iOS 5, insa nici in cazul aplicatiei Pocket lucrurile nu sunt chiar atat de diferite. Practic vorbim despre o versiune beta a unui sistem de operare, care ar trebui sa fie utilizata doar de catre dezvoltatori, insa care acum se afla pe peste 1 milion de terminale si depaseste gradul de utilizare al unui sistem de operare lansat acum 2 ani de zile.

  Ceea ce afirma dezvoltatorii aplicatiilor care ofera interactiune cu Twitter, si alte retele de socializare, nu este sustinut de catre dezvoltatorii unor jocuri populare, asa ca deocamdata nu putem vorbim despre o adoptare la scara larga a unei versiuni beta a iOS 7. Chiar si in aceste conditii, trebuie retinut faptul ca extrem de multe persoane sunt interesate sa testeze noua versiune a sistemului de operare, iar asta in ciuda faptului ca Apple limiteaza accesul la el si vorbim despre un build care are foarte multe probleme de functionalitate si nu permite rularea anumitor aplicatii.

1 COMENTARIU

  1. Eu am avut iOS 7, dar am trecut la iOS 5.1.1. Am iPhone 4. Mari probleme nu am avut pe iOS 7, dar se misca f greu. iOS 5.1.1. mi se pare cel mai bun pt. iPhone 4. Bineinteles, i-am facut JB si sunt mai multumit de cat eram pe iOS 6.1.3.