iPhone 6 cu ecran de 5.7 inch este prezentat intr-un nou concept (Video)

[youtube]http://youtu.be/8H24VF0gxSc[/youtube]

  Saptamana trecuta a aparut un zvon care ne dadea de inteles faptul ca Apple ar testa in momentul de fata un iPhone 6 cu ecran de 5.7 inch, iar in baza acestui zvon a fost gandit conceptul pe care il vedeti in imaginile din clipul video de mai sus. Cu ecran Full HD, chip A7 si dimensiuni mult mai mari, terminalul ar fi un rival pentru smartphone-urile Android cu ecrane la fel de mari, dar probabil nu ar atrage atentia foarte multor posesori actuali de iDevice-uri. Voi ati cumpara un terminal de asemenea dimensiuni pentru a inlocui un iPhone?

18 COMENTARII

  1. Ce concept urat 😐 . In curand va trebuii sa umblam cu ghiozdane dupa noi ca nu vor mai incapea telefoanele in buzunar :)))

  2. toti de aici vb la misto ,eu am ip5 si da mi-as dori un ecran mai mare un maxim 4.3 dar nu mai exagerati ca daca maine apare unul toti il vreti…..;)

  3. Astept cu mare nerabdare un ecran de 5.7″.
    Am multi colegi cu alte tipuri de telefoane.
    Al meu Iphone de 4″ pare un nimic pe langa a lor chiar daca este un IPHONE.
    Sunt sigur ca va fi cerut cel de 5.7″.NU am dubiu. Asa ca astept pe cei de la Apple sa se decida foarte curand.

  4. Nu inteleg care e problema cu ecranulai mare :)) . Am avut samsung galaxy s3 iar in afara de android care are putin lag e perfect. Am trecut inapoi la apple datorita sistemului IOS , si acum surpriza a aparut androwind 7 .

  5. @ nomis…iphone 4 nu e un nimic,ala chiar e inca un telefon foarte bun, deci trebuie sa fii mandru de el. Si,da, as cumpara un iphone cu ecran mai mare nu insa exagerat de mare ca cel din concept

  6. Am colegi cu S3 si am vazut cat e de mare! Cum v-i sa-r parea sa stai cu o tableta la ureche? Este extrem de mare si se cam pierde notiunea de telefon mobil.sunt ferm convins ca nu v-a avea succes o astfel de dimensiune!

  7. Am ras deja de un prieten care a pus-o pe maica-sa sa-i modifice buzunarele ca sa poate sa-i incapa al sau Note in ele. De ce as pune-o si eu pe mama intr-o situate asa jenanta ?

  8. 12. Bobby : Cum v-i sa-r parea …nu v-a avea succes o astfel de ….. :)))))))
    Corect : Cum vi s-ar parea … nu va avea succes…
    Este perfect ecranul iphone-ului 5. Nu simt nevoia unui display mai mare.

  9. personal nu as cumpara un telefon, fie el si facut de Apple, cu ecran mai mare de 4,3 hai sa zic tras de par 4.5 (daca are ecranul pana in margini).
    mai mult de 4.5 inchi mi se pare ca e prea mare pt un telefon. daca vreau sa vad filme sau simt nevoia de ecran mai mare imi iau ipad mini sau ipad.
    telefonul nu trebuie sa fie exagerat de mare ca sa ma deranjeze in buzunar.