Semi-Restore iti permite sa faci restore la iOS 6.x si sa pastrezi jailbreak-ul, este disponibil pentru download (Video)

[youtube]http://youtu.be/4YKohT-Ifb4[/youtube]

  In cursul noptii trecute software-ul Semi-Restore a fost lansat pentru toti posesorii de iDevice-uri jailbroken care sunt interesati sa faca un “restore” propriilor terminale. Practic software-ul nu face un restore in adevaratul sens al cuvantului, ci sterge toate aplicatiile terte si toate pachetele instalate din Cydia in terminalele noastre, pastrand totusi intact jailbreak-ul pe care il avem in dispozitive. Separat de stergerea tuturor informatiilor, Semi-Restore repara problemele fisierelor host, rezolva problemele privind permisiunile fisierelor, cele privind activarea terminalelor, cele privind FaceTime/iMessage si eventualele intrari automate in Safe Mode.

Uninstalls all Cydia packages

  • Fixes host file issues
  • Erases all user data
  • Fixes permissions
  • Fixes activation issues
  • Fixes iMessage/Facetime issues
  • Fixes Safe mode issues randomly appearing
  • Reinstalls Cydia (in case it was deleted)

UPDATE: In aceasta pagina gasiti tutorial care va invata cum sa folositi programul.

  Avand in vedere ca nu vorbim despre un restore propriu-zis efectuat terminalelor voastre, Semi-Restore nu actualizeaza baseband-ul, nu face downgrade de iOS/downgrade de baseband, nu face jailbreak daca nu il aveti deja. Semi-Restore functioneaza numai pe terminalele jailbroken pe iOS 5.x – iOS 6.1.2, nu poate fi utilizat pe alte terminale care nu au jailbreak si trebuie sa tineti minte acest lucru. Dezvoltatorul sistemului recomanda dezinstalarea eventualelor porturi ale Siri din terminale deoarece, dupa cum v-am spus in multiple ocazii, deoarece ele sunt ilegale si afecteaza procesul de “restore”, insa in acelasi timp trebuie sa tineti minte sa nu deschideti iTunes sau XCode cat timp Semi-restore functioneaza.

What this does not do

  • Upgrade your iOS Version
  • Downgrade your iOS Version
  • Jailbreak your iOS Device
  • Fix broken System Files

Notes:

  • Avoid using your iOS device or anything related to iTunes or XCode during the Semi-Restore. Why not actually go outside?
  • This process can not and does not repair broken system files! Avoid all Siri Ports, as they are not only illegal (except for Spire o

  Recapituland, Semi-Restore functioneaza doar pe terminalele care au jailbreak efectuat pe iOS 5.0 – iOS 6.1.2 si va permite sa stergeti toate datele din ele, exceptand jailbreak-ul, pentru a curata terminalul de orice fel de informatii. Nu puteti face restore propriu-zis folosind iTunes, nu puteti face downgrade/upgrade de baseband, nu puteti face downgrade/upgrade de iOS, puteti doar sa stergeti informatii pe terminalele jailbroken si nimic mai mult. Semi-Restore va necesita reactivarea terminalului vostru si daca procesul nu il puteti face automat, atunci veti avea nevoie de o cartela de activare a operatorului pe care este codat dispozitivul.

  Semi-restore poate fi descarcat de aici(cand website-ul isi va reveni) si dupa descarcare faceti un backup terminalului prin iTunes/iCloud, inchideti apoi iTunes/XCode, conectati terminalul la PC, deschideti Semi-Restore, apasati butonul Semi-Restore si asteptati 5-10-15 minute pana se termina procesul, durata variind in functie de informatiile din terminale. Un tutorial va fi disponibil putin mai tarziu, insa pasii ce trebuie urmati sunt aceeasi.

12 COMENTARII

  1. eu ma iOS 7 pe i5 instalat de cand a aparut ..si merge ok ..primesc f putine erori ..si ma multumeste la un beta..acum depinde ce tel ai

  2. ip5 , sa inteleg ca merita ? bateria tine la fel ca pe ios6 ? daca respect si ai dau un restore la 6.1.4 apoi un update curat ? ms

  3. Mc pt raspuns.At. din ce in ce mai naspa.Eu ios 7 nu-l prea suport.Poate faza finala v fi mai buna.Sper ca dupa ce apare jailbreak pt ios 7 sa apara si pt 6.1.4 ca banuiesc ca sunt multi care au problema mea.