Aplicatia iDevice.ro este acum compatibila cu iPhone 5 si iOS 7

  In aceasta seara a ajuns in sfarsit in App Store o versiune a aplicatiei iDevice.ro care este compatibila atat cu iPhone 5, cat si cu noul iOS 7. In utilizarea ei veti observa ca anumite elemente grafice nu sunt afisate chiar corect, acest lucru datorandu-se noului iOS 7 si pana la lansarea sa oficiala vor ramane neschimbate. Veti observa deasemenea implementarea in aplicatie a unei iconite care va directioneaza catre lista zilnica de wallpaper-uri, dar si un buton care le permite membrilor inregistrati sa se logheze in conturile disponibile pe website.

  Din pacate aceasta versiune a aplicatiei nu contine un modul landscape, insa el va fi implementat in zilele urmatoare, asa ca daca nu aveti iOS 7 sau iPhone 5, nu faceti inca update si asteptati acea versiune.

As vrea sa ii multumesc lui Victor Campeanu pentru acest update si daca nu sunteti infa familiarizati cu munca sa, va recomand sa ii vizitati pagina de aplicatii din App Store, deoarece are multe aplicatii interesante si utile pentru voi!

In iOS 7 exista posibilitatea sa nu primiti notificari instaland noua versiune a aplicatiei, asa ca aveti rabdare, incercam sa rezolvam problema.

Sustine comunitatea iDevice.ro! Inregistreaza-te ca si membru!

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb