iOS 7 si un bug al Time Zone care te poate obliga sa faci restore

  In cursul noptii trecute am facut update la iOS 7 beta 2, iar in cursul acestei zile am avut intentia de a dezactiva setarea automata a Time Zone-ului, in principal deoarece aceasta setare “streseaza” bateria fara rost. Incercand sa dezactivez setarea automata a Time Zone-ului, am realizat ca intreaga aplicatie Settings s-a blocat imediat si refuza sa mai raspunda, iar in 2 – 3 minute iOS-ul a intrat intr-un Recovery Loop din care nu l-am mai putut scoate si a trebuit sa fac restore. Din pacate probleme cu sectiunea Date & Time are toata lumea, insa nu in toate cazurile se ajunge la restore pentru dezactivarea acestei functii.

  Dupa efectuarea restore-ului am incercat din nou sa dezactivez functia de setarei automata a Time Zone-ului, insa am fost intampinat de aceeasi problema, doar ca de aceasta data terminalul nu a mai intrat intr-un Recovery Loop. Din pacate setarea manuala a Time Zone-ului este imposibila in momentul de fata si doar utilizarea setarii automate este accesibila, insa pentru a face acest lucru trebuie sa aveti GPS-ul activ. Din pacate angajatii Apple nu au testat suficient noul iOS 7 beta 2 si au lasat un bug atat de mare in sistemul de operare pentru iDevice-uri, asa ca trebuie sa aveti mare grija cu el.

26 COMENTARII

  1. La mine am dezactivato fara probleme, dar am alte buguri.de exemplu nu i mi apare air play in control centre iar de baterie stau numai pe wi fi si doua tel de la 9 dimineata pina la 13 50% e varza

  2. am intampinat si eu o astfel de problema,dar nu cu time zone,nu imi mai aparea ceasul in home screen reusind sa apara dupa un reboot.

  3. Ios 7 beta 2 pe iphone 4s mi sa blocat puti dar am iesit din meniul settings am inchis aplicatia si cand m-am intors inapoi la data/time era dezactivata obtiunea

  4. Eu nu inteleg dc da atatea crashuri. Pur si simplu stau pe facebook sau idevice sau altele si imi iese din aplicatie.dc se intampla asta?

  5. La mine parca e putin mai ok bateria… Usage 44 min standby 2h26 si mai am 91%. Am totul on exceptand lte si luminozitatea e pe auto

  6. la mine s-a inchis deodata , eram pe facebook si acum nu ii pot face restore; practic nu pot sa-l aprind poate sa ma ajute cineva sa-l deschid?

  7. Oooo stau ca mai e un bug major in aplicatia photo. Intri sa faci o poza,te ducia la panorama si e o.k., te intorci la film sau photo si nu se mao clarifica focalizarea, ramane blur total…(iphone 5-ios7 beta2).

  8. iPad Mini – nu imi apare aplicatia Weather :)))))) Aveam o alta aplicatie si intradevar in notification center imi apareau gradele scris mic si inca 2 inf despre vreme..am sters aplicatia aia si nu mai apare nimic … a mai intampinat cineva problema asta?

  9. ia sa va linistesc asa putin ca vad ca aveti un stress enorm cu ce nu va merge 🙂 e BETA cand aceste probleme vor fi in versiunea finala atunci sa “plangeti” ca aia nu merge sau ailalta 🙂 voi chiar nu aveti viata sociala? alte griji….? decat sa faceti “observatii” la ce nu e in regula la o beta ? chiar asa mare a ajuns mania ?

  10. salut zaone..o intrebare am si eu la tn..imi poti spune te rog daca fac restore la ios 7 beta 2 pe ipad 4 o sa mi ceara developer id la activare sau ma descurc cu contul meu ?

  11. Mare atentie cei care va jucati jocuri ge Injustice sau CSR Racing. Ca sa nu astept sa treaca atata timp sa mi se incarce oamenii respectiv masinile cu energie puneam ceasul pe manual si mutam cateva ore in fata. Am facut asta si cu iOS 7 beta 1 mi s-a restartat telefonul si m-a pus sa-l activez in itunes eu neavand cont de dezvoltator care plateste. Am bagat 6.1.4 inapoi 🙂