p0sixninja colaboreaza cu un hacker care a dezvoltat un software pentru programarea iPhone-urilor CDMA

  Zilele trecute v-am spus ca p0sixninja anuntase ca lucreaza la un proiect care ar putea fi mult mai important decat o solutie de jailbreak, insa nimeni nu stie exact la ce se refera hackerul. Ei bine, dintr-o conversatie purtata pe Twitter reiese ca p0sixninja colaboreaza cu un hacker care detine un website ce le permite posesorilor de terminale iPhone CDMA sa isi reprogrameze dispozitivele pentru a le utiliza pe diversele retele CDMA din SUA. Chiar daca nu vorbim despre o metoda de unlock propriu-zisa care functioneaza pe orice iPhone-uri, soft-ul este util pentru multi deoarece le da posibilitatea de a isi utiliza dispozitivele pe retele CDMA care nu sunt suportate de catre Apple.

  Inainte sa trageti concluzia ca p0sixninja dezvolta o solutie de unlock pentru terminale iPhone, va spun ca acest lucru ar putea fi departe de adevar, deoarece deocamdata nu s-a aflat public nimic. Ar putea fi vorba despre un bootrom exploit important, fie despre un software care descopera exploit-uri in iOS, sau poate chiar despre o solutie de unlock, insa pana in momentul in care hackerul ne va oferi detalii, nu ne ramane decat sa speculam.

8 COMENTARII

  1. AM IPHONE 5 DE LA ORANGE NU INTELEG DE CE IMI DA URMATOAREA EROARE: “THE IPHONE “-” CANNOT BE RESTORED AT THIS TIME BECOUSE THEIPHONE SOFTWARE UPDATE SERVER COULD NOT BE CONTACTED OR IS TEMPORALY UNAVAILEBLE” SI NU INTELEG DE CE…AM INCERCAT CU ALT CABLU SI NIMIC,ALT PC SI LA FEL IMI DA…