O presupusa carcasa a iPhone Lite apare pe internet, demonstreaza disponibilitatea in diverse culori

  La scurt timp dupa publicarea schitelor pentru iPad 5, imagini cu o presupusa carcasa a iPhone Lite a aparut pe internet, ea demonstrand faptul ca terminalul va fi disponibil in diverse culori. Dupa cum puteti observa si din imagine, terminalul are o carcasa de culoare verde, are marginile ceva mai rotunjite decat iPhone 4/4S, totul in ton cu zvonurile aparute pana acum pe internet. Acest iPhone “ieftin” al celor de la Apple nu va fi chiar atat de ieftin precum se asteapta lumea, insa a contine destule modificari de design pentru a se diferentia de actuala linie de terminale.

12 COMENTARII

  1. @zaone te rog eu frumos sa ma ajuti. am un 4s si am instalat un beta2 fara developer cu download de unde ai zis tu..am avut o problema cu melodiile imi facea figuri cand dadeam sync si mi-a sters toate melodiile si am zis sa dau resetare configurari si continut si m-a luat de la inceput cu configurarile de baza si imi baga chestia aia cum ca nu e de developer si la itunes cand il conectez apare la fel…CE POT SA FAC? te rog ajuta-ma!!!

  2. Trebuie sa pui 6.1.3. Daca aveai activ find my iphone Nu te va lasa si trebuie sa introduci telefonul in dfu mode apoi restore. Este foarte simplu.

  3. E google-ul plin , forumul asta la fel … Tii apasat 3 sec pe butonul de blocare, fara sa iei mana de pe el apesi 10 sec pe home button. Iei mana de pe butonul de blocare si tii in continuare pe home button apasat inca vreo 10 sec…..

  4. mersi frumos am intrat pe youtube e sa le ti pe aman2 apasate 10 secunde si dupa il eliberezi pe cel de blocare.mersi oricum…