Cycloramic inregistreaza singura poze panoramice rotindu-ti iPhone-ul, este disponibila gratuit in App Store (Video)

  Cycloramic este o aplicatie lansata la sfarsitul anului trecut in App Store, iar cu ajutorul sau putem inregistra rapid poze si clipuri video panoramice direct din propriile iDevice-uri. V-am prezentat aplicatia anul trecut cand v-am spus ca ea poate inregistra singura poze panoramice pe terminale iPhone 5 folosind motorul vibrator al dispozitivului, iar acum va spun ca o puteti descarca gratuit. Aplicatia are un modul de inregistrare panoramica a pozelor si clipurilor video care este foarte usor de utilizat, are o interfata intuitiva si eleganta, iar per total merita descarcata fara discutie.

[youtube]http://youtu.be/Brfr7–6ESc[/youtube]

  Cycloramic este disponibila gratuit in App Store pentru o perioada limitata de timp.

Pretul initial:
Numele:
Cycloramic

Gratuit

s





Developer: Egos Ventures, Inc.
Categoria: Photo & Video


Descriere: FREE FOR A VERY LIMITED TIME
A revolutionary new way to take panoramic pictures and videos, HANDSFREE!
Steve Wozniak: Unexpected, fanciful and useful all at the same time!
– The New York Times: Pogie Awa…


Dimensiunea aplicatiei este: 28.7 Mb


12 COMENTARII

  1. Nici pe iP5 nu e mare lucru… am pozitionat tel pe o masa din pal si nu reuseste sa se intoarca complet (mai are nevoie de cate un impuls, altfel vibreaza si sta in loc)

  2. Una din primele aplicatii smart pe care le-am vazut. Simpla si precisa. Am testat cu i5 si am ramas surprins de calitate. Cu putina imaginatie se pot realiza poze interesante 🙂

  3. A fost gratuita dimineata. Acuma vad ca trebuie sa pun la fiecare articol cu aplicatii disclaimer-ul ca pretul sau gratuitatea se schimba oricaind, ca sa evit situatiile de genul asta.