iPhone-ul ieftin apare intr-un presupus clip video si este disponibil pentru achizitie (Video)

[vimeo]http://vimeo.com/69703577[/vimeo]

  Apple deocamdata nu a dat de inteles ca urmeaza sa lanseze un iPhone ieftin, insa am vazut pana si carcasele viitorului dispozitiv, iar o companie din China a reusit sa obtina o versiune asamblata pe care o prezinta in clipul video de mai sus. Observati ca terminalul are carcasa din plastic aparent identica, cu cele prezentate saptamana trecuta pe internet, iar daca dispozitivul din clipul video este adevarat, atunci terminalul ar urma sa aiba un ecran de 4 inch, cu design-ul asemanator cu cel al iPod Classic si nu al vechilor iPhone-uri.

  Compania care prezinta terminalul vinde si accesorii pentru iDevice-uri, iar in baza design-ului dispozitivului s-a hotarat sa construiasca o “clona” care ruleaza Android OS si este disponibila pentru achizitie. Versiunea cu Android OS a dispozitivului contine un ecran de 4 inch cu rezolutie 1136 x 640, are un procesor quad-core Snapdragon 600 de 1.7 GHz, camera de 8 megapixeli, 2 GB RAM, spatiu de stocare de 16 GB, flash LED, incarcare wireless, baterie de 2300 mAh si este disponibil in culorile: alb, roz sau verde.

  Desi nu se stie de unde provine terminalul din imagini si daca el este intr-adevar un iPhone al Apple, insa sursa informatiilor a avut informatii credibile in trecut.

14 COMENTARII

  1. Cred ca iphone-ul asta a fost desenat de Tim Cook in persoana sau ceva junior designer de la apple pt ca nu are stil deloc …. 3g-ul cu a sa carcasa de plastic si rama cromata este de 100 de ori mai iphone decat asta …

  2. Nu inteleg politica pana si ipad ieftin/mini este mai scump ca ipod touch/nano dar nu au eliminat structura dispozitivului, iar un iphone nou dar mai ieftin fata de gama de varf va arata mai ciudat decat un ipod nano de 129$?

  3. seamana cu HTC First daca ma uit din spate….sincer sa fiu mie imi place acest iphone…dar sincer vreau sa stiu cum se va misca 🙂

  4. chestia asta pe alb arata ca o savoniera din piata de la Obor de la ala de vinde mase plastice. sorry dar tre sa fie really cheap pentru a ma gandi vreodata sa dau banii pe asa ceva. Poate pe negru arata altfel insa varianta de alb ma duce cu gandul la Romtatay … era o fabrica de mase plastice pe vremuri vizavi de piata Obor. intre versiunea asta de iphone si samsung S3 sau S2 (nu mai discut de S4 ca e din alta gama) prefer ca aspect plasticele de la samsung.