iOS 7 beta 3 – iata cand expira

  iOS 7 beta 3 a fost lansat in aceasta seara de catre Apple si exact precum in cazul tuturor versiunilor beta ale iOS, compania americana a stat o data de expirare. Spre deosebire de alte versiuni ale iOS 7, cei de la Apple au ales sa stabileasca pentru acest build o data de expirare de 29 august, peste o luna si trei saptamani de zile, iar dupa acea data nu va veti mai putea utiliza iDevice-urile daca aveti in continuare iOS 7 beta 3 instalat. Desigur ca intre timp vor fi lansate inca minim 2 – 3 versiuni ale iOS 7, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

13 COMENTARII

  1. Pai beta 2 a expirat a intrat beta 3 in actiune . Sus scrie beta 3 expira pe 29 . Deci nu cred ca beta 3 va avea jumatati de beta 🙂

  2. Doar nu intelegeam exprimarea . Nu ma pricep sa intru foarte in profunzimea problemelor sistemului de operare. Apropo cum ai reusit update-ul . Eu pe ipad 4 cu beta nu nu am reusit . Imi da o eroare la update-ul OTA.

  3. Am incercat saptamana trecuta sa instalez iOS 7 beta 2 si nu am reusit sa il activez, acum am incercat beta 3 si nu il pot activa, ma ajuta cineva cumva sa il activez ? iPad Mini. Thx

  4. Cum mai pot instala acum ios 7 beta 3 daca nu sunt developer, avand in vedera faptul ca ios 7 beta 2 nu mai este disponibil, deci nu mai pot face update-ul direct de pe ipad.
    Am un ipad 3 4G.
    Poate aveti niste link-uri (SIGURE) de download ios 7 beta 3.
    Multumesc anticipat!

  5. Nu incercati sa instalati IOS 7 inca , pentru ca mi se pare o mare prostie (am patito chiar eu) … dupa instalare telefonul nu a mai functionat la fel de bine , se misca foarte greu in meniu , nu deschidea anumite aplicati … Mai pe scurt o pierdere de timp
    Astaptati sa vina versiunea lansata de Apple , nu descarcati toate tampenile pentru ca veti regreta

  6. off topic salut!la i5 ,versiunile beta 1 si 2 de ios 7 ,ma deranja faptul ca atunci cand faceai swipe prin paginile cu iconite ,nu mergea asa fluent ca pe ios 6 ca si cum ar “agața”..nu stiu daca ati observat,dar as vrea sa stiu daca la beta 3 face aceeasi figura ,la iphone 5 bineinteles!

  7. Vor fi update-uri cu conținut relativ ușor, bănuiesc. Ex: 7.3.1, 7.3.2 etc. Beta 7.3 este deja destul de stabil, nu mai au foarte mult de lucrat în privința asta.
    @Teo: Unele articole de limbă engleză sugerează faptul că în Beta 7.3 poți face “swipe” cu mult mai puțin lag, dar că, în comparație cu 6.1.3, încă se resimte un ușor lag.