iOS 7 beta 3 este cea mai rapida versiune beta a iOS 7

  Nu am foarte multe cuvinte de lauda fata de iOS 7, din cauza numeroaselor probleme de functionare, insa trebuie sa admit faptul ca iOS 7 beta 3 este cea mai rapida versiune a iOS 7 lansata pana acum. Acest lucru este vizibil chiar de la prima deblocare a terminalelor ce au instalat iOS 7 beta 3, cei de la Apple modificand rapiditatea cu care sunt rulate animatiile in sistemul de operare, insa alegand probabil sa mai inchida si cateva consumatoare de resurse. As putea spune ca iOS 7 beta 3 este la fel de rapid precum iOS 6.x si nu cred ca as gresi, desi prima versiune beta a iOS 7 functiona mai greu pe iPhone 5 decat iOS 6.1.2 pe iPhone 4S.

  Am observat in comentariile lasate de catre voi ca ati avut parte de aceeasi surpriza placuta dupa instalarea iOS 7 beta 3, in special pe iPhone 4 sau iPad 2, si sunt sigur ca aceasta bucurie va fi data uitarii in versiunea finala a sistemului de operare. Oricat de bine functioneaza iOS 7 acum, in versiunea finala lucrurile vor fi complet diferite pentru ca vor fi incluse mai multe daemon-uri care consuma resurse si desigur Apple va reduce performantele terminalelor vechi pentru a “incuraja” utilizatorii sa cumpere un terminal nou.

26 COMENTARII

  1. Nu am auzit niciodata de unde BETA sa mearga mai bine ca o variant finala. La nici un software, si nici prin toate versiunile beta IOS 3,4,5,6,7 prin care am trecut.
    Vorbind ca de la un developer la un “ziarist” 🙂

  2. Cu siguranta Apple a inceput sa aduca varianta iOS 7 pe drumul cel bun. Am instalat pe 4S si sunt foarte multumit. Au rezolvat multe probleme cu care ma confruntam si sper sa nu mai intalnesc altele 🙂

  3. Bateria inca nu am analizat-o pentru ca abia dimineata l-am instalat.

    momentan am gasit o eroare la schimabarea imaginii cand dau vizualizare imi iese din setari.

  4. Am avut Beta 2 pe 4S si este ok, problema cea mai mare era cu bateria: se termina foarte repede. Mai este aceeai problema pe Beta 3? Pana cand nu se rezolva aceasta problema 6.1.3 este baza!

  5. sunt curios daca se vor rezolva problemele cu bateria ale ios7 pe i4 si i4s … in principiu ios7 pare sa aiba mai multe procese decat iosurile anterioare si sa fie conceput pentru hardwareul (inclusiv bateria) din iphone 5 (si 5s) … + apple are interes sa oblige clientii sa isi ia alte terminale (asa cum zicea si zaone) ..

  6. @ Cosmin,

    Stai jos, nu stii nimic. Esti developer din parti. Am beta pe idevice-urile mele inca de pe vremea ios 4, si ca sa-ti raspund DA , UNELE BUILD-uri BETA MERG mai bine decat finalul, pentru ca apple tre sa mai taie din performanta device-urilor vechi, astfel de ce ai face upgrade?

  7. Pe cat de incantat am fost de produsele apple pe atat de dezamagit sunt,pai dupa ce dai o caruta de bani pe un idevice nu te bucuri de performanta lui mai mult de 1an jumate,ca apoi carnatii asta de la apple introduc fel si fel de bug uri ptr ingreunare,te fac sa renunti la el ptr ca au lansat un alt peodus nou,sunt magari in toata regula,mai bine si-ar schima si sigla apple cu una de magar ptr ca-i caracterizeaza!

  8. salut!la i5 ,versiunile beta 1 si 2 de ios 7 ,ma deranja faptul ca atunci cand faceai swipe prin paginile cu iconite ,nu mergea asa fluent ca pe ios 6 ca si cum ar “agața”..nu stiu daca ati observat,dar as vrea sa stiu daca la beta 3 face aceeasi figura ,la iphone 5 bineinteles!

  9. @Alexandru si mie imi tine bateria foarte bine si am iphone 4 si am destule aplicatii instalate.@Ss33 da bateria e imbunatatia ..mie pe ip 4 tine bateria

  10. Salut! Vreau si eu un mic raspuns. Am avut ios 7 beta 2 pe iph. 4s dar mi-am facut downgrade la 6.1.3 pt ca facebook de inchidea la cateva secunde…. La beta 3 merge mai bine fb? 😐

  11. David
    Nu stiu daca te ajuta, dar ios 7 beta 3 pentru iphone 4 este un sofware cam instabil sau ma rog din cate review-uri am vazut, chiar s-a intamplat sa se blocheze in lock screen… 😐
    O perioada iti spun sa ramai pe 6.1.3 pana nu apare o versiune beta mai noua 🙂
    Mai uite-te si tu la review-uri cu iphone 4! 😀

  12. Praf, pe iphone 4s bateria tine mai putin de 1 zi, din skype ma scoate afara si din alte aplicatii, se inchide tel singur, mai au de lucru mult si bine…