iPhone 5S – imagini cu noile sale carcase din plastic

  Stiu, titlul e derutant, insa asa se intituleaza imaginile care au fost publicate in cursul noptii trecute pe internet, ele prezentand, teoretic, carcasele de plastic ale iPhone 5S. Imaginile vin de la Sonny Dickson, un om care in ultima vreme a dezvaluit in premiera informatii despre produse Apple si ele s-au dovedit a fi complet adevarate, insa de aceasta data probabil undeva s-a comunicat ceva gresit. Carcasele acestea le-am vazut pe internet in trecut si au fost atribuite iPhone-ului ieftin care urmeaza sa apara in aceasta toamna, deci nu vorbim despre vreo componenta a iPhone 5S, cel putin asta cred eu.

  Sansele ca Apple sa lanseze un iPhone 5S cu carcasa din plastic sunt infime, insa compania ar putea alege sa aplice aceasta denumire iPhone-ului ieftin si sa utilizeze termenul iPhone 6 pentru viitorul smartphone high-end. Oricare ar fi situatia, imaginile acestea sunt de calitate inalta, ele prezinta exact ceea ce am vazut pana acum, adica viitoarele culori in care urmeaza sa fie disponibil iPhone-ul ieftin, sau poate iPhone 5S.

14 COMENTARII

  1. Inox, care e partea aia urata? E un telefon mainstream, plastic au si altii la alea de top si nu te-a deranjat acel plastic ieftin!

  2. “Doc”-tore, e doar parerea mea.. si btw, acel plastic ieftin ma deranjeaza indifferent de producator… probabil ma confunzi 😉

  3. Si la 3Gs te-a deranjat? Din cate imi amestesc, era un plastic de calitate. Nu mai zic de Nokia, unde acel plastic e masiv, un policarbonat cu mult peste medie. Si mai are o calitate, policarbonatul acesta, nu are probleme la receptie. Pentru zona medie, e corect, la premium e nevoie de altceva, mai rafinat! 😉

  4. cu astfel de carcase par telefoane pentru fete de pana in 13 ani … plastic mai urat decat la Samsung (si cred sincer ca pana la aceste noi Iphoneuri Samsung facea cele ai de rahat plastice) ceea ce e dificil dar uite ca Apple intrece Samsung la orice!:))

  5. parca is telefoane pentru gay…merg din prost in mai prost. Parca se straduiesc sa scoata cele mai urate telefoane…da, se simte ca nu mai e Steve prin preajma….pacat!

  6. daca nu iti plac nu trebuie sa cumperi … cine vrea altceva isi cumpara modelul normal , restul il ia pe asta …. sunt sigur ca o sa aiba vanzari mari , poate mai mari ca modelul obisnuit , depinde …