Cauti un MacBook nou? Cumpara unul cu REDUCERE de cateva sute de lei!

  Desi ne aflam in plina vara si vanzarile scad, o REDUCERE este o ocazie foarte buna pentru a cumpara un produs pe care il astepti de ceva vreme. De data aceasta nu am pentru voi tablete iPad cu iPod-uri cadou, ci MacBook Pro-uri care beneficiaza de reduceri de pana la 500 RON, o suma suficient de consistenta pentru a atrage atentia oricui. Cei de la eMAG ruleaza promotia la MacBook Pro in cadrul acestei pagini si daca inca nu ati auzit de ea, va recomand sa o vizualizati, pentru ca s-ar putea sa vi se para atractiva.

8 COMENTARII

  1. Dacă ar avea si un preț decent poate ar cumpara careva. Nu știu câți își permit sa se apropie de un MacBook de 100 de mil.

  2. acum cu reducerea asta orice ruman din rromanica se va imbulzi pur si simplu sa cumpere un macbook la “reducere”.sigur va fi omorul dupa lume la fel ca la celebrele tigai unde toata lumea cumpara cate 10 sa aiba toti din casa.la salariile romanului de rand preturile astea sunt un mizilic sau cum ar zice un celebru in viata “un fleac”.daca am avea si noi salarii ca cele din afara mai mult ca sigur ca majoritatea si-ar lua cate un calculator mai ales din cele de la apple dar cum noi muncim peste masura si multe ore pe zi deobicei mai mult decat cei din afara iar salariile sunt de cea mai joasa speta si ultim dispret din partea celor care ne platesc o sa ducem cu totii la emag sa cumparam calculatoare.

  3. Cu toata reducerea suntem cei mai scumpi din europa … in uk , de , fr acelasi mac pro 15 retina entry level costa intre 65 – 67 milioane si la noi e 78 “cu reducere” …

  4. Preturile sunt foarte mari la noi iar reducerile cred ca sunt doar minciuna. Macul de 13″ cu retina display este cam cu 1800-2000 lei mai ieftin in Orientul Mijlociu.

  5. dif nu e chiar asa de exagerata de ex. eu mi-am cumparat recent un macbook pro de 15 mid 2012 i7 la 2.3 fara retina display, care ma costat 1849 euro (locuiesc in Irlanda) si la noi la istyle era 8754 ron dif. de pret ar fi cam 500 ron.