iPhone ieftin vs iPhone Lite – care este cel real? (Imagini)

  Acum o saptamana de zile terminalul din imaginea de mai sus aparea intr-un clip care trebuia sa ne demonstreze ca este adevaratul iPhone ieftin pe care Apple ar urma sa il lanseze peste cateva luni de zile. El a fost obtinut de catre o companie asiatica, care in baza sa vinde acum terminale Andorid, care arata absolut identic, insa ofera o experienta Android. La nu foarte multe zile dupa el au aparut pe internet imagini cu terminalul pe care il vedeti mai jos, iar diferentele dintre ele sunt substantiale.

  Avand in vedere design-ul actualelor terminale iPhone albe disponibile pe piata, a doua poza pare a fi mult mai aproape de realitate, insa deocamdata nimeni nu stie adevarul. E greu de crezut ca Apple va pastra un panou frontal complet negru intr-un terminal care are carcasa alba, asta desi pana acum nu am vazut vreo carcasa neagra a iPhone-ului ieftin, lucru destul de ciudat. In lipsa unei prezentari facute de catre Apple nu ne raman decat speculatiile si deocamdata ele ne dau de inteles ca iPhone-ul ieftin urmeaza sa aiba o carcasa colorata, panoul frontal ramanand un mister.

9 COMENTARII

  1. eu unul il astept cu infrigurare , m-am saturat de blocajele de la android cand ti-i lumea mai draga , ca sa nu mai spun ca daca ai cateva aplicatii deschise , totul se misca in reluare.