Apple le cere angajatilor sa ii ofere idei pentru cresterea vanzarilor de terminale iPhone

  Zilele trecute compania Apple a trimis documentatia de mai sus catre magazinele sale din intreaga lume, cerandu-le angajatilor sa isi ofere ideile pentru cresterea vanzarilor de terminale iPhone in Apple Store-uri. Cei de la Apple au obiceiul de a cere opiniile angajatilor din lantul retail pentru imbunatatirea vanarilor de produse, iar aceasta este o buna dovada a faptului ca parerea lor conteaza. Angajatii care vor avea idei agreate de catre management vor avea ocazia de a lucra in sediul din Cupertino cu echipa care dezvolta strategia de vanzare a terminalelor iPhone, acesta fiind un premiu oferit de catre companie.

  Saptamanile trecute am aflat ca Tim Cook cauta metode noi de a creste vanzarile de terminale iPhone prin intermediul Apple Store-urilor si acum avem o prima dovada a acestei noi directii pe care o ia compania. Cererea de opinii din partea angajatilor este un lucru bun, demonstreaza ca vocea lor conteaza si ar putea oferi o perspectiva complet noua asupra strategiei care trebuie alese.

4 COMENTARII

  1. Sa reduca preturile, ei merg cu cel mai mare adaos dintre toti producatorii.
    Asta imi aduce aminte de o gluma : un tip ii zice barmanului :
    – Stiu cum sa vinzi mai multa bere?
    – Ce sa fac?
    – Umple cum trebuie halbele !!!

  2. Reducerea pretului nu ar fi o strategie buna ( vezi cova-cole, pepsi,etc! Exact acesta ar fi si motivul pt care vor face ( daca este adevarat ) un alt terminal mai ieftin, dar nu ieftinind modelul de varf!
    Gluma cu berea e valabila in romania, nu in america!!!!

  3. Era sa uit….in legatura cu adaosul mare! Daca mergi sa cumperi paine nu te gandesti cat castiga cel care o vinde! Daca vrei paine ieftina si nu BUNA atunci te duci la un alt vanzator care are painea mai ieftina, dar atunci sa nu te plangi ca in loc de faina sau alt ingredient gasesti chimicale, etc.
    Morala: daca vrei termial ieftin cumpara de la alt producator dar sa nu te plangi ca terminalul nu functioneaza cum trebuie. Daca vrei cel mai bun, trebuie sa il platesti! Nu cumperi doar produsul in sine, ci si stiinta, scoala, profesionalismul si nu in ultimul rand ATENTIA cu care acel terminal este fabricat!