Orange Go Europe – castiga un smartphone si trafic de internet gratuit de la Orange!

[youtube]http://youtu.be/82y2yEsKiDw[/youtube]

  Orange Go Europe este o optiune de voce si date lansata de catre Orange Romania pentru proprii clienti, ea permitandu-ne sa folosim in roaming abonamentele, insa sa platim pentru apeluri preturi de retea. Mai exact, pentru 1 euro pe zi putem comunica oriunde in UE de pe un abonament Orange la preturile pe care le platim pentru apelurile in retea, acestea fiind semnificativ mai mici decat cele normale pentru roaming(0,15 euro/minut pentru apelurile iniţiate, 0,062 euro/SMS trimis, 0,28 euro/MB pentru traficul de internet). Mai mult decat atat, optiunea activata de catre voi se taxeaza doar in momentul in care efectuati primul apel in roaming, deci nu veti plati nimic daca nu vorbiti de pe terminal. Mai multe detalii despre optiune gasiti in aceasta pagina.

Ştim că te-aşteaptă multe surprize în vacanţă. Vrem, însă, ca printre ele să nu fie şi costurile de roaming. De aceea, cu noua opţiune Go Europe comunici din străinătate la tarifele din reţea, pentru 1 euro/zi:

  • 0,15 euro/minut pentru apelurile iniţiate
  • 0,062 euro/SMS trimis
  • 0,28 euro/MB pentru traficul de internet

  Bun, acum sa trecem la concurs, cei de la Orange dandu-va ocazia de a castiga 3 smartphone-uri si 3 optiuni de internet cu valabilitate de 12 luni de zile. Ce trebuie sa faceti? Ei bine, daca aveti un blog trebuie sa scrieti pe blogul vostru un articol prin care sa ne spuneti cum v-ar ajuta internetul sa faceti o vacanta grozava in strainatate, dandu-ne totodata sfaturi care voua vi se par a fi necesare pentru utilizarea internetului in vacantele din straintate. Impreuna cu aceasta povestioara trebuie sa ne spuneti si cum v-ar ajuta optiunea Orange GO Europe sa faceti o vacanta perfecta, totul in baza a ceea ce va ofera ea.

  Avand in vedere ca am nevoie de o vacanta de cativa ani si ma gandesc sa ma relaxez undeva in Europa, o optiune precum Orange GO Europe este extrem de utila in situatiile in care:

  • cauti restaurante, cinematografe, muzee, magazine sau obiective importante in orase folosind o conexiune de internet;
  • trebuie sa descarci o harta pentru a ajunge rapid la un metrou sau a iti da seama cat de tare te-ai pierdut printr-un oras magnific precum Parisul;
  • pentru a face o rezervare la un hotel dintr-un oras in care ai ajuns in cadrul calatoriilor tale;
  • pentru a face un apel FaceTime/VoIP pentru a discuta cu parintii sau prietenii;
  • pentru a va lauda putin pe Facebook/Instagram cu locatiile pe care le vizitat;
  • pentru a discuta prin WhatsApp Messenger cu prietenii apropiati;
  • pentru a face un check-in online pentru un bilet de avion si cred ca intelegeti voi cat de imporatant este internetul oriunde v-ati afla.

  Dupa ce ati scris articolul, trebuie sa lasati un comentariu aici cu un link catre respectivul articol pentru a completa procesul de inscriere in concurs. Articolele scrise pe blogurile voastre vor fi evidentiate in bannerul Orange pe care il vedeti in partea dreapta a blogului iDevice.ro, dar si in bannerul prezent pe blogurile criserb.comrazvanpascu.roimperatortravel.ro.

  Concursul se va desfasura pe 4 bloguri, iar in total vor fi acordate urmatoarele premii, impreuna cu 3 pachete de 500 MB pentru trafic de date in roaming, cu valabilitate 12 luni de la data acordarii:

  So, cine vrea sa treca de la iPhone la un HTC One si sa aiba internet gratis un an de zile? Concursul se desfasoara in perioada 16 iulie 2013 – 4 august 2013, iar aici gasiti regulamentul de participare.