Un barbat din China a fost electrocutat de un iPhone, se afla in coma de 10 zile

  Se pare ca povestea femeii electrocutate de un iPhone in China nu este unica, deoarece o publicatie din Beijing sustine ca acelasi lucru i s-a intamplat unui barbat de 30 de ani care se afla in coma de 10 zile. Barbatul ar fi fost electrocutat cand a incercat sa isi conecteze terminalul iPhone la un incarcator, iar in cazul acesta problema ar avea legatura tot cu un incarcator contrafacut, sau unul produs de o companie terta. Sora barbatului sustine ca acesta a strigat ca este electrocutat inainte de a lesina din cauza socului, ambulanta sosita la domiciliul sau fiind nevoita sa il resusciteze, operatiune care s-a repetat si in momentul in care acesta a ajuns la spital.

I then felt needle-like pains on my fingertips. The current was running from my finger, through to my arm and body, and to the foot. It was no doubt an electric shock.

  Sora acestuia sustine ca in momentul in care s-a apropiat de el a simtit cum o parte a curentului electric este transferat catre ea din corpul fratelui sau, doctorii confirmand mai tarziu ca barbatul a fost intr-adevar electrocutat. Tot un terminal iPhone 4 a fost la baza acestui incident si in ciuda electrocutarii, atat incarcatorul neoriginal, cat si terminalul functioneaza fara probleme. Acesta este cel de-al doilea caz confirmat in care un iPhone 4 electrocuteaza o persoana, iar un incarcator neoriginal este cauza, deci la mijloc exista o problema.

  Desi Apple a promis ca va investiga cazul unei femei ucise in circumstante asemanatoare, in cazul barbatului aflat in coma de 10 zile nu s-a facut niciun fel de afirmatie, dar probabil Apple va lua o masura similara. Daca problema este intr-adevar cu incarcatoarele contrafacute, sau terte, atunci trebuie sa aveti extrem de mare grija in timpul utilizarii lor, deoarece s-ar putea sa patiti exact acelasi lucru.