jOBS va fi lansat in cinematografele Hollywood Multiplex din Romania pe 23 august (Video subtitrat in romana)

[youtube]http://youtu.be/aN9GazorbLs[/youtube]

  jOBS, filmul in care Ashton Kutcher il intruchipeaza pe Steve Jobs in cei mai buni ani ai vietii sale, va avea premiera pe data de 23 august in Romania in reteaua Hollywood Multiplex. In romania pelicula va avea denumirea Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea, filmul avandu-i in rolurile principale pe: Ashton Kutcher – Steve Jobs; Josh Gad – Steve Wozniak; Dermot Mulroney – Mike Markkula; Matthew Modine – John Sculley; John Getz – Paul Jobs; Ahna O’Reilly – Chris-Ann Brennan, etc.

  Biletele pentru premiera vor fi disponibile in reteaua Hollywoord Multiplex si pe website-ul http://www.hmultiplex.ro/.

Hollywood Multiplex Operations prezintă Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea, din 23 august în cinematografe

Din 23 august, Hollywood Multiplex Operations aduce pe marile ecrane din România filmul Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea, cu o distribuție formată din Ashton Kutcher, Josh Gad, Dermot Mulroney, Matthew Modine, John Getz și J.K. Simmons.   

E nevoie de un singur om pentru pornirea unei revoluții. Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea  este povestea extraordinară a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic  și antreprenorul desăvârșit care a făcut imposibilul. Filmul spune povestea inspirațională, și totodată tulburătoare, a omului care a trasat viitorul tehnologiei și a schimbat lumea pentru totdeauna.

Regizat de Joshua Michael Stern, filmul Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea redă aproape 40 de ani din viaţa co-fondatorului Apple, anii de luptă, declin și revenire care l-au făcut pe Jobs simbolul de astăzi.

16 COMENTARII

  1. @marcu cite filme de la hollywood au fost 100% despre viata/intimplarea reala? Eu nu stiu vreunul. Totusi e film este facut de anericani, ei au inventat reteta. Trebuie sa vinda nu sa fie true:)

  2. E un film biografic, ar trebui sa contina fapte reale nu vrajeli. Faptul ca nu l-au acceptat pe Woz in echipa ce se ocupa de scenariul filmului, spune multe despre integritatea si corectitudinea lui..
    Woz: “I have a little bug in me that says that this movie will portray Steve as a saint who was ignored, rather than one of the key people who led Apple through failure after failure”

    Dar vorba ta, e facut sa vanda iar americanii creduli il vor lua ad literam.

  3. Vrajei , vrajeli si iar vrajeli :))))))) , asta este inca un mod prin care reusesc sa isi bata joc de cea ce a fost Steve……
    Nu stiu daca acest articol urmeaza sa stea “cap de afis” pana pe 23 dar daca da , e grav :)))))….e un film documentar si mai e si inflorit , deci , nu vad de ce m-asi duce sa-l vad.

  4. […]   jOBS, Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea, este prezentat intr-un nou trailer de catre producatorii peliculei, de aceasta data imaginile din film fiind alternate cu interviuri ale personajelor principale, dar si cu cateva detalii despre munca depusa in spatele camerelor. Clipul a fost publicat in ideea promovarii website-ului desspre care v-am vorbit deja saptamana trecuta, iar daca inca nu l-ati vizitat, va recomand sa o faceti, deoarece acolo veti gasi mai multe informatii si imagini care nu sunt disponibile in trailer. […]