iOS 7 beta 3 si o problema a functiei de telefonie

  Ieri va vorbeam despre faptul ca iOS 7 beta 3 are o problema cu senzorul de proximitate si va spuneam ca ea este extrem de enervanta, insa o alta problema la fel de enervanta are legatura cu functia de telefonie si conexiunea de internet. Din pacate, incepand cu iOS 7 beta 2 am sesizat ca terminalul meu iPhone 5 incepe sa se deconecteze complet aleator de la retea in timpul utilizarii. Mai exact navighez acum pe internet si la un moment dat dispozitivul refuza sa mai incarce vreo pagina web, refuza sa mai initieze vreun apel si asta in conditile in care imi arata ca am semnal puternic uneori.

  Rezolvarea problemei este activarea AirPlane Mode-ului pentru cateva zeci de secunde si apoi dezactivarea sa, lucrurile reveind la normal, insa doar temporar. Zilnic intampin problema aceasta, am discutat cu diverse persoane de la Orange, reteaua pe care il folosesc, si problema ar avea legatura cu iOS 7 si nu cu cartela, insa sunt curios daca voi ati intampinat probleme asemanatoare pe terminalele voastre in ultimele saptamani. Ma intereseaza de la cei cu iOS 7 sa stiu daca problema exista, indiferent de operator(pe care va rog sa il mentionati), insa ma intereseaza sa aflu si daca problema exista si la cei care nu au iOS 7 instalat.

42 COMENTARII

  1. La mine este alta problema ..sunt pe vodafone si nu pot utiliza serviciul info vodafone ( *100% si nici aflare credit *123# ) …imi formeaza ca orice alt numar si zice ca nu poate di apelat 🙁

  2. Am orange si iOS 7 beta 3 si nu am problema asta, dar am alta.
    In momentul in care refuz un apel, acel apel nu e listat ca apel pierdut.
    O chestiune foarte enervanta!!!

  3. Ios 6.1.3 fara jailbreak pe un i4 nu sunt probleme in reteaua cosmote si pe un ios 6.1.4 i5 orange la fel merge bine. Nu am bagat inca 7 , astept lansarea oficiala.

  4. Se mai intampla si la mine pe ip4s cu ios 7b3. Nu face mereu dar e deranjant.Sunt pe vodafone si legat de apelarea serviciului cost control,nu am nicio problema!

  5. Cu ios 7 beta 3 nu pot accesa aplicatia maps/ si facebook doar pe wifi. Pe 3g imi spune sa activez datele celulare chiar daca ele sunt activate… E enervanta problema

  6. eu pe orange am patit aceasta problema de mai multe ori. cum spui si tu..arata ca am semnal 3-5 puncte si dau sa sun pe cineva si pauza..ramane la calling. activez mod avion si dupa dezactivare pot vorbi.

  7. Am iphone 5 cu ios6.4 pe vodafone, luat de la vodafone. Exact aceiasi problema o am si eu periodic. Tind sa cred ca e o eroare de soft corelata cu faptul ca telefonul nu face bine tranzitia intre 3g-2g sau zone cu semnal slab. Eu cand observ sting si aprind telefonul si se reconecteaza la retea. La fel imi arata semnal dar nu pot initia sau primi apeluri. Nu se intampla foarte des insa periodic.

  8. La mine problema este alta , dupa ce a mers 3 zile dupa ce am pus beta 3 acum a disparut AirPlay nu m ai gasesc nicaieri aceasta functie.
    Singurul loc in care apare este la poze dar cind o selectez nu se intimpla nimic 🙁

  9. Iphone 5, ios 7 beta 3, vodafone, nu intampin aceasta problema. Pe ios 6.1.3 sau 6.1.4 imi mai pierdea semnanul si trebuia sa il pun pe mod avion, dar acum nu am mai patit asta.

  10. Zaone, problema ta o am si eu, nu este de la retea deoarece o intalnim in 2 retele diferite, vodafone Itali si H3G Italia, in plus si cand esti conectat la wi-fi iti apare mesajul ca nu esti conectat la nici o retea. Asadar nu ramane decat sa asteptam beta 4

  11. iPhone 5, iOS 7 Beta 3, folosit pe orange(prepay) am o problema enervanta cu iMessage. Indiferent ca activez/dezactivez iMessage, primesc catraliarde de mesaje de la 333, cum ca nu am credit suficient si bla bla bla… Alta problema: nu pot sa sun la *133# pentru aflarea creditului. Alte problema: un bug când vreau sa setez un wallpaper: se blochează, iese din setari si trebuie sa intru din nou. Apoi dacă încerc sa schimb din nou wallpaper ul, din nou se blochează si mă scoate din setari…

  12. iPhone 5 6.1.4 operator bouygues(Franța) aceeași problema o am… Cu 3G fiul cateodata refuza sa-mi incarce paginile web… Zice ca iphonul nu e conectat la o sursa de internet

  13. Ce-i drept ca n-am folosit ios7 inca dar eu pateam foarte des asta cu 6.1, chiar zilnic dar am schimbat cartela si s-a mai rarit dar nu a disparut…dupa 6.1.3 cu noul carrier update a disparut cam 99%, weird.

  14. Am un iPhone 4s , iOS 6, am problema asta de cand am tel :)..cade semnalul f des..si pot afirma cu argumente ca in ceea ce privește funcția de baza a unui telefon , aceea de a putea initia si primi apeluri si de a primi, si in ceea ce privește semnalul, iPhone ul este cel mai prost tel de pe piața..nu exista astfel de probleme nici la samsung nici la nokia..iar cu iOS 7 se pare ca lucrurile se inrautatesc..:)..daca fac ceva in sensul asta, in maxim 2 ani Apple se va duce mult in jos, strategia de marketing si brandul nu vor mai reuși sa acopere mult timp problemele..

  15. Cind aud ca aveti tot felul de probleme mor de rîs .Nu vorbesc de Ios 7 beta 1-2-3-etc nu este oficiala si e normal sa nu fie stabila nu va obliga nimeni sa o aveti pe tel.
    Cum la mine in familie nu sa intimplat nimic ? (4 tel . ) si asta la multe cunostinte care nu au avut nici cele mai mici probleme.Si au fost asa iphone 4 ; 4s; 5 toate cumparate din magazin apple sau autorizate neverlocked.
    A da stai ca voi faceti tot felul de chesti telefonului: jailbreak , tot felul de cartele etc
    Nu zice nimeni sa nu faceti cu telefonil vostru ce vreti dar nu va m ai plingeti !!!!!!
    Daca sunt printre cu telefoane neverlocked si aveti probleme ducetil fratiilor in service si o sa il schimbe.
    Hai pa

  16. Este din cauza cartelei, mai ales daca esti pe abonament. Eu am patit lucrul asta, tot p orange sunt si eu. Zilnic mi se intampla de mt ori, asta pana cand am schimbat cartela, in prezent nu mai am probleme.

  17. La I5 iOS7beta3 intalnesc probleme de genul nu functioneaza touch-ul sau nu pot schimba melodiile din comanda castilor la fel imi mai cade netul uneori

  18. @gysel esti pe langa total, am iPhone de cand a apărut 2g ul, si tu habar n aveai de Apple..nu mai muri de ras..mulți f mulți au probleme cu tel, dar unii nu le dau importantza..iar eu m am referit strict la semnal ai apeluri..iar iPhone 5 este praf ca materiale si finisaje..;)..uita te si tu pe forumurile Apple..si cum am mai zis, daca am produse Apple nu înseamnă ca tre’ sa le laud daca unele au probleme , doar sa fii prea prost sau snob..:)..iar in ceea ce privește iOS 7 , faptul ca va fi un sistem mai deschis, nu va mai fi la fel de stabil si nu va funcționa la fel ca iOS 5 sau 6..deși 6 e sub iOS 5 ..

  19. @ razvan cred ca esti un frustrat rau ,daca aveai un iPhone 5 care avea probleme simplu te duceai cu el la garantie si il schimba o data de doua de trei ori de cite ori era nevoie si daca atunci tot asa se prezenta acest iPhone 5 care zici ca il ai te intelegeam si i ti dadeam dreptate .

    Dar aici este problema prietenas 🙂 ori nu ai dar ai vrea si arunci cu noroi aiurea ori e jailbreak sau cu cine stie ce sim deblocat suporta consecintele .
    Si nu inteleg de ce sunt eu prost , snob asa cum sugerezi tu pt ca cumpar toate telefoanele deblocate din fabrica nu le umblu la soft si atunci nu am probleme , deci in concluzie nu acumulez frustrari ca tine.

  20. nu s frustrat, si nu am zis ca esti prost, ci a spune ca iPhone ul nu are probleme, a susține asta înseamnă ca esti snob sau prost, oricum f putini din cei care au probleme cu iPhone ul ar recunoaște ca au probleme..iar ca sa stii, eu nu am jailbreak, si nu am umblat la soft..iPhone 5 am vrut sa mi iau inițial dar cand am văzut ca 2 dintre prietenii mei care si au luat au probleme de semnal ca sa nu mai zic ca tel e zgariat si cu vopseaua sarita dupa o luna..si asta in condiții de utilizare normala..am renunțat pt ca nu se justifica trecerea de la 4s la 5..iPhone 5 are procesor mai bun si atat..astept sa vad cum va fi 5s ul..iar daca va fi la fel de prost ca materiale ca 5..voi lua un htc one, pe care l am butonat si e superior iPhone ului 5..orice ar spune fanii inraiti..ca sa nu mai zic de bateria htc ului care in condiții de utilizare medie net 3G si apeluri tine dublu fata de orice iPhone..

  21. Ios 7 beta 3 – cosmote : refuza sa facă apeluri – Call failed. Abia după încercări repetate reușesc sa apelez, se întâmpla la peste 50% din apelurile inițiate. Ma lăsa sa vb singur după câteva minute de convorbire- Call failed fără nici un ton sonor. Cu 3G nu l-am urmărit sa vad ce face.
    Alta problema care m-a deranjează enorm e ca aproape de fiecare data când il țin in buzunar, după o perioada rămâne blocat total, nu răspunde la nici o comanda- ii fac hard reset ca sa il pot folosi din nou. Rămâne constant fără memorie. iPhone 4 neverlocked, fără jailbreak. :))))

  22. Am avut problema asta pe Iphone 5 la IOS 6.1.3 se deconecta de la wi fi in special si se conecta singur cand avea el chef sau il conectam eu (cartela era orange pre pay si era un nano sim nou de la orange store, deci eliminam faptul ca ar fi putut fi de la cartela)… La Iphone 4s cand am pus IOS 7 beta 3 aceeasi problema: wi fi instabil rau de tot. (tot cartela pre pay orange). De cand am revenit la 6.1.3 problema a disparut…