O femeie este spitalizata in Australia dupa ce a fost electrocutata de un iPhone

  In ultimele doua saptamani, doua persoane au fost electrocutate prin iPhone-uri in China, una dintre ele decedand, cealalta intrand in coma. Desi Apple a inceput sa avertizeze chinezii in legatura cu utilizarea incarcatoarelor contrafacute, ele stand la baza acelor electrocutari, iata ca un nou caz a aparut in Australia. Nu se cunosc foarte multe detalii in legatura cu acest nou incident, insa femeia din Australia a fost dusa in stare stabila la spital de catre o ambulanta, deci nu vorbim despre un caz grav.

Australian ambulance officials warned iPhone owners today to be careful how they handle their devices after a Sydney woman was taken to hospital when she allegedly received an electric shock from her device. In the latest Australian incident, a woman in her 20s, from the Sydney suburb of Chatswood, was taken by ambulance to the Royal North Shore Hospital in a stable condition after allegedly receiving a shock from her iPhone.

  Avand in vedere ca in China sunt deja doua cazuri in care au fost utilizate incarcatoare contrafacute, in Australia ar putea fi vorba despre un caz similar, sau poate la mijloc este un incarcator vandut de catre un producator tert. Indiferent care ar fi cauza, este clar ca acest gen de incarcatoare nu sunt de incredere in orice conditii si ar trebui, pe cat posibil, evitate, deoarece utilizarea lor ar putea avea consecinte extrem de grave, chiar fatale in anumite cazuri.