iPhone Lite nu se afla inca in proces de fabricare la Pegatron

  Dimineata v-am spus ca un nou raport facut de o organizatie care monitorizeaza situatia angajatilor diverselor fabrici din China indica faptul ca un partener al Apple nu-si trateaza chiar atat de bine angajatii. In afara informatiilor despre angajati, in acelasi raport exista si informatii privitoare la iPhone Lite, terminal pe care Pegatron il va produce pentru Apple. Conform raportului, deocamdata dispozitivul nu a intrat in proces de fabricare la compania Pegatron, acum carcaselor din plastic fiindu-le lipite o folie care sa le protejeze impotriva zgarieturilor.

Its assembled products include iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, and low-priced plastic iPhones. Today’s work is to paste protective film on the iPhone’s plastic back cover to prevent it from being scratched on assembly lines… The new cell phone has not yet been put into mass production, so quantity is not as important. This makes our job more slow paced than in departments that have begun mass production schedules.

  Practic la Pegatron nu s-ar fi inceput procesul de fabricare al noului terminal, insa asta nu inseamna ca la Foxconn lucrurile urmeaza acelasi program. Pegatron este al doilea partener Apple care produce iPhone-uri si ocupa un rol secundar in planurile americanilor. Nu este exclus ca Pegatron sa inceapa ceva mai tarziu sa produca acest nou terminal iPhone, Apple bazandu-se initial pe experienta celor de la Foxconn in a produce terminale iPhone, fabricile din China fiind cat se poate de capabile sa produca indeajuns de multe unitati.

1 COMENTARIU

  1. Nu stiam ca si Pegatron sunt tot chinezi ca si Foxconn.
    Stie cineva, iDevice-urile care se vand in SUA sunt tot “Made in China”?
    Sau numai cele pentru restul lumii?