iOS 7 beta 4 – rezolvarea bugurilor, modificari ale design-ului, imbunatatirea performantelor si confirmarea cititorului de amprente

  iOS 7 beta 4 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple si majoritatea noutatilor au legatura cu implementarea unor modificari subtile ale design-ului, plus imbunatatirea performantelor. Deocamdata nu a fost descoperita vreo functie noua in iOS 7 si probabil nici nu va fi descoperita, insa merita mentionat faptul ca totul functioneaza mult mai bine decat inainte. Apple a continuat procesul de imbunatatire a performantelor iDevice-urilor, iar pe iPhone 5 iOS 7 beta 4 functioneaza aproape la fel de bine precum iOS 6.1.3, desi diferentele sunt mari.

  Combinand toate acestea si cu faptul ca in iOS 7 beta 4 a fost in sfarsit confirmat faptul ca Apple testeaza un cititor de amprente pentru iPhone 5S, putem spune ca asteptarea lansarii acestei versiuni a iOS 7 a meritat pe deplin. Apple testeaza un cititor de amprente implementat in butonul Home al iPhone 5S, ar fi finalizat interfata de utilizator pentru el, insa sistemul ar urma sa fie utilizat pentru deblocarea in siguranta a terminalului, pentru a inregistra poze, etc, insa nu si pentru a efectua plati mobile de pe iDevice-uri.

  Daca Apple va implementa acest senzor in iPhone 5S, atunci ne putem astepta ca el sa ajunga si in viitoarele tablete iPad, insa cu functionalitate extinsa.