iPhone 5S urmeaza sa contina noi functii vocale si o camera mai buna, iPhone 5C urmeaza sa fie lansat sub aceasta denumire

 

  Dupa dezvaluirea datei la care iPhone 5S si iPhone 5C vor fi prezentate, dar si a faptului ca iPhone 5S urmeaza sa contina un buton Home convex cu cititor de amprente, iata ca acum aflam cateva detalii noi. Se pare ca iPhone 5S si iPhone 5C urmeaza sa fie denumirile in baza carora vor fi comercializate cele doua dispozitive pe piata, Apple alegand prima denumire in baza upgrade-ului facut iPhone 5, iar cea de-a doua probabil in baza faptului ca terminalul va fi disponibil in mai multe culori. Separat de acestea, se pare ca Apple ar intentiona sa renunte la patratul desenat pe butonul Home, probabil in ideea de a sugera ca aceasta componenta poate fi utilizata si pentru a scana amprente.

  Continuand, va spun ca iPhone 5S urmeaza sa contina noi functii vocale, dar si o camera imbuntatita, care nu ar urma sa aiba 12 megapixeli, deci am avea aceeasi camera cu rezolutie de 8 megapixeli, dar cu un senzor de imagine mai bun si probabil cu alte cateva imbunatatiri. La final ramane o noua “confirmare” a faptului ca iPhone 5S ar urma sa fie disponibil inclusiv intr-o versiune aurie, iar pana acum am vazut cateva componente care ar avea o culoare asemanatoare cu cea prezentata in zvonuri. Desigur ca si acesta este doar un zvon si nu stim cat de sigure sunt informatiile prezentate in el, insa avand in vedere ca ambele terminale se afla in productie, probabil ele sunt adevarate.

9 COMENTARII

  1. Sunt deja praf pe partea de creatie cei de la Apple. Sa nu mai sti scoate un produs inovator pe piata? O camera noua e noua lor imbunatatire?:)) Jenant.

  2. Chiar foarte inovator am fost pe plan profesional!! Dar cat timp nu sunt pe gratis produsele lor si sunt nevoit sa platesc sume destul de mari pentru ele avand niste functii care sunt integrate in alte telefoane cu mult timp in urma, da sunt indreptatit sa comentez! Folosesc 4s deoarece nu i-am gasit rostul la Iphone 5. Arata-mi inovatia din Iphone 5? Inovatie nu inseamna upgrade. Macar samsung a avut o camera mai buna, un ecran mai bun, senzori de temperatura, remote control, dual face camera, semnal mai bun.

  3. iPhone auriu ne mai lipseste. Sunt destui cocalari cu tricouri mulate, ceafa groasa, X6, iPhone-uri albe si salam in difuzoare, acum se va lanasa si unul auriu ca sa le faca pe plac.

  4. @Fky: dar stai sa vezi cate or sa aiba cititor de amprente, mai ales dupa ce trec 6-12 luni sa te poti loga la mail cu amprenta la itunes cu amprenta samd… Nimic revolutionar dar o sa ne intrebam, cum naiba am trait fara el pana acum? Cum bagam noi, in trecut, 4 cifre sa deblocam aparatul sau cum radeau cei ce folosesc androidul ca ei desenau liniute nu bagau cifre. Oricum ce pare un nimic va fi “big deal” cum zice americanu`, si asta o spun din experienta mea cu ipad-ul, in care ma juram ca nu cumpar iphone-ul ala XXL si cand colo, acum, numai in el imi belesc ochii.

  5. @Marcu: esti trist prietene, e vb. de o AFACERE nu de un club ocult sau cultural in care se invata dogme si tipare de control al mintii. Vrea tiganu` auriu? Sunt 1 miliard in India si 1 in China, care au auriul in cultura si traditia lor? Auriu facem. Ca ai tu frustari fata de x6 si ceafa lata e problema ta, dar nu uita ca ai o problema nu o virtute. Realizezi ca Patapievici e dezgustat numai cand aude de un “telefon mobil” ?! Pe tine te supara ceafa x-ul si auriul…

  6. Nu uitati ca discutam de ZVONURI ! In rest gusturile nu se discuta , iti place sau nu ( tradus pe intelesul tuturor : iti permiti sau nu sa fii diferit ! ) In final frustrarea celor care nu le place un X6 se rezuma doar la ATAT !!! In rest cu inovarea e DOAR o afacere! Se produce sa SE VANDA. NU iti place telefonul NU ESTI NEVOIT sa-l cumperi! Te-a obligat cineva? Il cumperi ca FUNCTIONEAZA ( nu restartezi macar o data pe saptamana ca sa poti suna cu el – concurenta! ) il mai cumperi ca e frumos , etc. Dar la final tot nu inteleg un lucru….se comenteaza negativ de produse apple, pai atunci cumparati concurenta! E simplu!!!!

  7. @ionel Crăciunescu trist esti tu prietene , nu Marcu!..Marcu are dreptate in ceea ce zice..iar tu esti short minded daca cunosti termenul, cand faci comparație intre China si India si țiganii taranii pestii si cocalarii de la noi..la ei e cultura la noi e prostie fa diferența inainte sa dai astfel de exemple, si in afara de asta, cititorul de amprente e fix pix..nu e inovatie si e complet inutil..:)..asa cum spunea cineva mai sus, nu se justifica trecerea de la un 4s la un 5..taie te la deget si sa vedem ce faci cu cititorul tau de amprente ..si nu mai vb de concurenta, acum s a întors roata , Apple copie de la alții, vezi iOS7..care deja e un esec, citește si tu forumurile Apple oficiale..apoi vb…si apropos de concurenta, ia un htc one si un iPhone 5..iphone ul e mult sub htc one la orice, repet orice capitol..eu stiu ca sunteți snobi, dar intreceti orice limita si sfidati orice logica bun simt si adevăr