Prezentarea iPhone 5S si iPhone 5C din 10 septembrie este confirmata din nou

  In weekend o cunoscuta publicatie americana a afirmat ca pe data de 10 septembrie Apple urmeaza sa prezinte iPhone 5S si iPhone 5C lumii intregi, afirmatiile lor fiind privite ca sigure, in special pentru ca exista sanse mari ca ele sa vina direct de la PR-ul Apple, sau de la cineva aflat intr-o pozitie cheie in echipa de conducere. Informatiile oferite ieri de catre ei sunt confirmate astazi de catre o alta persoana cu stranse legaturi de prietenie cu vicepresedinti seniori din cadrul companiei Apple, deci acum asteptam doar trimiterea invitatiilor.

  Avand in vedere ca pe data de 10 septembrie urmeaza sa fie prezentate cele doua terminale, invitatiile pentru eveniment ar urma sa fie trimise in perioada 25 august – 1 septembrie, cei de la Apple anuntand evenimentele cu minim 10 zile inainte. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt deja confirmate fara dubiu, pe 10 septembrie Apple urmeaza sa prezinte cele doua noi terminale, asa ca ar fi bine sa va notati data in calendar.

6 COMENTARII

  1. M1ky007 esti off topic :)) iPod touch 6G pote pa la anu , abea au prezentat 5G si nu se aude nimic de 6G probabil la anu cu iPhone 6 . Cred io nustiu sigur dar din cate am citit peste tot iPod tuch nu va veni anuk asta , cel mai sigur sa via un Apple Tv