Un iPhone 5 explodeaza in timpul unei convorbiri, raneste grav o femeie

  Dupa probleme cu incarcatoare pentru iPhone care curenteaza utilizatorii, acum in China o femeie a fost grav ranita la un ochi in timp ce purta o conversatie telefonica folosind un iPhone 5. Dupa 40 de minute petrecute vorbind la telefon, terminalul a inceput sa se incalzeasca, s-a blocat si in timp ce femeia incerca sa il reporneasca a explodat in partea laterala, aruncand bucati din ecran si carcasa spre ochii femeii, zgariind corneea unuia dintre ei. Terminalul femeii a fost scapat la un moment dat jos si era crapat in partea in care a explodat, deci vorbim despre un defect produs initial de utilizator, insa explozia nu este normala.

According to a report published by Da Lian Evening News on Friday, the injured woman whose family name is Li arrived at her workplace and was on the phone with her friend when she felt the screen growing very warm against her cheek. At that time, she had been on the phone for 40 minutes.  When she looked at the device to check it, Li then discovered the touchscreen was not responding when she tried to end the call. After a few more tries, the screen exploded.  Li said she felt some debris shooting into her eyes. “I could not open my eyes,” she recalled. Her colleagues rushed her to the hospital where the doctor found her eyeball red and inflamed, and identified a scratch mark which suggested an object had scratched it.

  Desi femeia a afirmat pentru jurnalisti ca nu intentioneaza sa actioneze Apple in judecata, probabil in cateva zile se va razgandi, mai ales ca de la Apple poate obtine o suma frumoasa de bani pentru aceasta explozie. Deocamdata nimeni nu stie ce anume a stat la baza exploziei, insa trebuie avut in vedere faptul ca terminalul era deja crapat si era supraincalzit, deci daca va aflati intr-o situatie similara, ar fi ideal sa nu supraincalziti terminalul cu jocuri sau convorbiri telefonice, altfel s-ar putea sa aveti parte de un accident similar.