iPhone 5S urmeaza sa fie disponibil intr-o versiune aurie cu chip A7, 1 GB RAM DDR 3, camera mai buna, 128 GB spatiu de stocare si multe altele

  Analistul care a oferit pana acum cele mai bune informatii in legatura cu iDevice-urile inca nelansate de catre Apple a publicat ieri un raport in care descrie previziunile sale in legatura cu iPhone 5S. Conform lui, iPhone 5S urmeaza sa contina un chip A7 cu procesor ARMv8 si 1 GB RAM LPDDR3(fata de LPDDR2 din iPhone 5), camera de 8 megapixeli cu f2.0 aperture si dual LED flash, baterie de 1600 mAh(o mica schimbare fata de 1440 mAh), capacitate de stocare si de 128 GB, iar la final ramane o o versiune aurie despre care tot auzim de cateva luni.

(1) the new A7, ARMv8 based AP (application processor), featuring a 1GB LPDDR3 RAM chip; (2) a sapphire home button with fingerprint  sensor; (3) main camera unchanged with 8MP, but featuring a larger F2.0 aperture with dual flash lights; (4) new option for golden casing; and (5) new option for 128GB storage. We reckon A7 will upgrade memory bandwidth spec to LPDDR3 from LPDDR2 adapted by A6, in an effort to improve system performance. Since Apple is in charge of both hardware  and OS design, it is capable of minimalizing memory capacity at an optimized state. Therefore, A7’s RAM will likely be unchanged at 1GB.

  Desi iPhone 5S urmeaza sa contina tot 1 GB RAM, trecerea la LPDDR3 va imbunatati semnificativ performantele, asta luand in considerare si faptul ca vom avea un procesor mai rapid. Pastrarea aceluiasi numar de megapixeli pentru camera este o decizie surprinzatoare, insa imbuntatirea capacitatii sale de a inregistra poze nu uimeste pe nimeni, mai ales ca vorbim si despre includerea unui dual LED flash. Pastrarea bateriei este din nou o masura pe care multi o asteptau, insa neasteptata ete alegerea introducerii unei versiuni de 128 de GB, dar si lansarea unui model auriu.

  Pe 10 septembrie Apple urmeaza sa prezinte oficial iPhone 5S lumii intregi, iar atunci vom vedea cata veridicitate exista in spatele acestor predictii. In afara tuturor informatiilor de mai sus, Apple ar urma sa implementeze si un buton Home convex cu un cititor de amprente, iar ieri am publicat cateva componente care par sa confirme acest lucru.