Sondaj: Ce parere ai despre versiunea aurie a iPhone 5S ?

  Ieri si astazi au aparut pe internet imagini in care carcasa versiunii aurii a iPhone 5S este prezentata in detali si ea este departe de ceea ce isi imaginau multi, culoare aleasa de catre Apple fiind eleganta, subtila si nicidecum stridenta, “tipatoare”. Am observat in comentariile publicate la articolele despre iPhone 5S ca multi dintre voi au diverse prejudecati in legatura cu persoanele care ar achizitiona un terminal auriu, insa dupa cum puteti observa, ceea ce a facut Apple intra in liniile clasice ale filosofiei sale privind design-ul.

  Acestea fiind spuse, Ce parere aveti despre versiunea aurie a iPhone 5S?


30 COMENTARII

  1. Da , um iPhone in culoarea şampaniei mi-ar placea … Dar daca spune lumea ca sunt cocalar ca am telefon auriu , atunci raman la S4 .. :))

  2. De ce doar in Romania exista persoane care cred ca daca ai iPhone esti automat snob iar daca ai iPhone champagne esti clar snob cocalar ?

    De ce in alte tari e normal sa ai un iPhone , nimeni nu judeca pe nimeni .

  3. @David-e si mai rau cu S4 la o costumatie descrisa de Claudiu,din doua motive:1 nu-l poti ascunde in buzunar,si 2:din pacate Samsung nu au avut suficienta inspiratie sa inventeze si ei o sigla(bizar nu!?,asta de unde s-o mai copieze?),asa ca,pur si simplu ar fi in ton cu tricoul ala alb pe care scrie simplu numele firmei,sa stie lumea:))

  4. Nu trebuie nimeni sa se simta jignit de ce voi spune. Este doar parerea mea si o constatare. Persoanele cu pielea alba prefera imbracamintea si accesoriile pe nuante inchise. Cei cu ten inchis prefera nuante cat mai spre alb sau tipatoare. Ca sa-ti dai seama de asta trebuie doar sa iesi putin p- afara sau sa te uiti la tv. ( vezi funeralii cioaba cu ,,c” mic ). Imi place iphone- ul negru. Iphone-ul alb le da fetelor un aer de eleganta. Iphone auriu nu se potriveste cocalarilor… Poate bulibasei.

  5. Deci pana la urma au inceput sa o dea in bara cu culorile astea si steve jobs putea sa scoata culoarea aurie ca nu era greu dar sa gandit la lume ca nu o sa le placa el a scos alb si negru ai asa trebuia sa ramane mereu la cele 2 culori se pare ca de cand a decedat el se alege praful putin cate putin de iphone.Ce a scos el pana la 4s a fost perfect sunteti de acord cu mine?

  6. Pe cei de la Samsung îi interesează performanța nu siglele și alte semne, așa că iPhone este doar o siglă chiar și lângă un s3, nu mai vorbim de s4

  7. Salutare, citesc forumul asta frecvent, dar este pentru prima oara cand postez, deoarece sunt intrigat la maxim de frustrarea unora care considera aceasta culoare tipic cocalareasca.Sunt student in Danemarca si pot spune ca peste 50% din populatie detine un iPhone aici si ghiciti ce culoare este cea mai intalnita…alb.Imi amintesc perfect cand a aparut iPhone-ul alb, au existat aceleasi discutii in Romania.Sunt super convins ca aceasta culoare(care nu are nicio treaba cu nuanta aurului) se va vinde extrem de bine in occident pentru ca este o culoare frumoasa, eleganta, stilata si oamenii din aceste zone cunosc intr-adevar semnificatia cuvantului eleganta.Sanatate si numai bine

  8. Inca o chestie.Suntem singura tara unde o astfel de discutie are loc intr-adevar, cocalarii ne-au facut de ras, dar sa nu sarim calul si sa exageram.

  9. Alex are perfecta dreptate. Riscam sa devenim noi insine “cocalari” discutand atat despre ei. Nu marca, nu culoarea telefonului (sau altor accesorii), ci comportamentul te plaseaza intr-o “tabara” sau alta.

  10. Pareri si pareri,gusturi si gusturi e ceva normal si firesc,dar sa vedem calitatea fabricatiei pt.1000$ sau 1000€ sa nu ramanem cu “praful de aur pe maini” vezi iphone 5 cum se cojeste:( Da imi place culoarea champagne

  11. Mă întreb care ar fi fost reacția voastră dacă Samsung ar fi scos un Galaxy auriu. Țin minte cât haz s-a făcut atunci când a apărut S3 maroniu, și cum spuneați voi că respectați Apple deoarece iphone are doar două culori, cele mai simple, cele mai elegante…

  12. In primul rand aceasta culoare sampanie sau cun i-o zice nu e auriu e mai degraba un crem …desi nu ii vad rostul probabil ca o sa prinda la cei care isi doresc un iphone 5s diferit ca sa se vada de la o posta ca nu e 5 🙂

  13. Sa speram ca nu va fi pe combinatia alb+auriu si sa speram ca va avea o combinatie aparte decat cele pe negru/slate si white/silver

  14. Ce amuzante sunt genul asta de comentarii, in care oamenii spun ca nu isi vor cumpara un iPhone in respectiva culoare, gandindu-se la ce vor crede altii altii despre ei, iar unii constata ca respectiva culoare este “cocalareasca”.
    Oameni buni, de unde trageti concluziile astea, din dos?
    Daca aceste pareri si comentarii vin de la pesoane precum”Orlando Cristian” , care a postat ceva mai sus, e totul clar, numai uitandu-te la felul in care incearca sa scrie in romana. Exemplele pot continua.
    Anyway, unii va intrebati de ce Apple nu prea da atentie Romaniei, la lansari de produse noi, la Siri in limba romana, etc, pai stimati colegi, cu atitudini din astea, sincer, ce pretentii aveti?
    Vis-a-vis de culoarea noua, Champagne, sau cum vrea sa fie numita, o gasesc foarte eleganta si stilata, potrivita pentru anumite persoane, pentru ca de-asta suntem diferiti si ne desebim unii de altii, asta inseamna sa cumperi ceva potrivit stilului tau. Chiar daca nu mi-as cumpara un telefon in respectiva nuanta, pentru ca nu imi defineste stilul, nu as considera niciodata ca va fi un esec al Apple , faptul ca lanseaza culoarea aceasta.

  15. @Orlando Cristian: da, Jobs s-a gandit in special la tine, de-asta nu a lansat un iphone in culoarea asta. A stiu cu siguranta ca tu nu esti cocalar, sicred ca nu voia sa te supere. Invata gramatica limbii tale materne, ca sa ne demonstrezi ca nu esti chiar tu un cocalar, apoi exprima-ti parerea aici.

  16. Cocalarism ti se pare si BMW, Mercedes, Audi, marmura la casa, shaormaaaaaaaaaa de la Dristor s.a.m.d. Asa ca daca me luam dupa cei care afirma “cocalaritatea” culorii, trb sa ne luam si pt cazurile de mai sus?? Sincer, mie unul imi place. Imi aduce aminte de saphire arte gold-ul celor de la nokia. O bijuterie. Din poze, auriul folosit chiar nu e tipator, e plăcut. Ramane de văzut daca zvonurile sunt adevarate

  17. eu zic ca tot tiganu o sa il aiba auriu o sa vedeti,si imi imaginez dinti din fata din aur,un lant “modest” la gat si un telefon auriu da da

  18. Pai dupa ce iti cumperi iphone 5s auriu e neaparat necesar sa-ti updatezi si GHIULU’ ca sa se poata sincroniza cu AIFONU’ prin bluetooth daca intre timp apple nu va scoate si iGHIUL de 24.

  19. Salut Zaone. Respect pt acest site , dar…..parerea mea este ca ar trebui sa ne intrebam daca iphone 5S are aceeasi rezistenta a carcasei precum iphone 5 , nu sa ne facem probleme de culori.
    Detin iphone 5 si 4s.
    Am avut toate modelele celor de la Apple.
    Deja sunt la al 3 lea iphone 5 si sunt total dezamagit.
    La toate 3 s a sters vopseaua de pe rama iar 2 dintre ele le am scapat jos , unul pe parchet iar celalalt pe gresie si rezultatul a fost : colturile ramei indoite de parca ar fi cazut de la etajul 1 pe beton.
    Iphone 4s il am de 1 an jumatate si a fost si el scapat pe jos de cateva ori , dar aproape ca nici nu se observa nimic pe rama.
    Din toate iphone urile pe care le am avut , iphone 5 este de departe cel mai slab din punct de vedere al rezistentei carcasei.
    Nu am folosit niciodata bumper , decat folii fata / spate deoarece consider ca iphone ul este mult mai frumos fara bumper.
    Deci in concluzie , ar trebui sa ne intrebam daca Apple va folosi pe iphone 5S aceeasi carcasa de 2 lei ca la iphone 5.
    Eu unul cred ca da .
    Iphone 4/4s ramane telefonul cu cea mai buna carcasa construita vreodata de compania Apple.
    Pace.

  20. Goldul arata super! Am vazut filmulete pe youtube,sa mi fac o impresie despre cum se vede cand il tii in mana si este super.
    Prin urmare l am comandatnonline si il voi primi pe 18 oct.
    Este ciudat despre cum se vb in Ro despre cei carora le place iphone sau cei care prefera android. Este o chestiune pur romaneasca de abordare a problemei.
    Eu locuiesc in Anglia,si aicinu vei auzi astfel de jigniri la adresa unora sau altora. Oamenii isi cumpara ce le place,si atat. Daca exista dispute,exista,dar fara astfel de jigniri…
    Iar aici,versiunea gold este foarte bine primita…comenzile s au facut garla pentru aceasta. Dovada,daca as fi dorit grey ul l as fi primit pe data de 8 oct,insa gold ul pe data de 18 oct.
    Aceasta versiune soseste cu intarziere,cel putin la comenzile facute la operatorii de telefonie…