Untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 ar fi posibil daca ar exista destul interes din partea hackerilor

  Zilele trecute au aparut primele informatii conform carora un untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 ar fi posibil, insa deocamdata nu este pregatit pentru lansarea publica. Dezvoltatorul care l-a descoperit a oferit foarte putine informatii pentru el, afirmand ca ar fi fost implementata deocamdata doar pentru versiunea GSM a iPhone 4, insa in realitate el ar putea functiona si pe alte iDevice-uri. Conform unui tweet publicat in cursul noptii trecute, exploit-ul ar fi utilizabil si pe terminalele lansate inainte de iPhone 5(includem aici si iPad Mini), chip A5 fiind exploatabil.

  In ciuda posibilitatii de a face jailbreak acestor terminale, nu exista interes pentru a extinde compatibilitatea evasi0n si la iOS 6.1.3, hackerii fiind ocupati acum cu conferinte si alte probleme. Ca sa fiu sincer, daca nu exista persoane interesate sa implementeze acest exploit in evasi0n pentru a extinde compatibilitatea si la iOS 6.1.3, atunci nu veti putea face jailbreak acelei versiuni a iOS, iar dupa cum se prezinta situatia in momentul de fata, nimeni nu isi arata interesul pentru a depune munca necesara.

17 COMENTARII

  1. Ar fi daca am si dona 1 $ pentru fiecare jailbreak aparut si instalat pe terminalul nostru.Pentru ca majoritatea astepta doar pe gratis si e normal sa nu existe un interes mare.

  2. Permite-mi.

    Jailbreak 6.1.3 iOS release date – after official iOS 7.0 Release date. Before? No. Only after. Don’t pay fake jailbreak tools from fakers. It’s only scam and fake.

    Singura mea greseala a fost ca am zis odata cu cel de ios7. Trebuia sa zic, odata cu lansarea ios7.

  3. Radu ,nu se face si decodarea lui prin Jailbreak,decodarea tine de firmware,iar tu ai 4.12.01 deci ramane codat pe UK,doar decodarea oficiala te scapa de ip 4 pe post de ipod!!!