iPhone 5C – presupuse imagini ale manualului de utilizare apar pe internet

  Sambata v-am prezentat o prima presupusa imagine in care ar fi trebuit sa vedem iPhone 5C in ambalajul gandit de catre compania Apple, iar astazi vedem si imagini cu presupusele manuale de utilizare ale terminalului. Din start ele confirma denumirea iPhone 5C pentru viitorul terminal, insa si modul in care urmeaza sa fie gandit ambalajul, imaginea de zilele trecute parand a fi veridica. Separat de denumire, imaginile confirma faptul ca Apple va utiliza in iPhone 5C wallpaper-uri care au culoarea carcasei, compania avand o strategie similara si cu un model al iPod Nano lansat cu cativa ani in urma.

  Cea de-a doua imagine prezinta cheita pentru scoaterea sertarului SIM si o imagine care descrie procedura, acestea fiind in concordanta cu tot ceea ce a utilizat Apple in actualele terminale iPhone. Practic imaginile par a fi reale, nu exista informatii care sa dea de inteles ca ele ar fi fost contrafacute si am putea spune ca partenerii Apple au inceput de ceva vreme sa livreze terminale asamblate catre compania americana. Saptamana aceasta Apple ar trebui sa trimita invitatiile pentru evenimentul din 10 septembrie, iar atunci vom afla toate detaliile.

8 COMENTARII

  1. Azi e 2 septembrie… Ne-am putea astepta ca Apple sa-si faca public Evenimentul din 10 sept, trimitand invitatii?
    Daca imi aduc eu bine aminte (am cautat pe google si asa a fost), pe 4 sept 2012, cu 8 zile inainte de 12 sept 2012, Apple a trimis invitatiile…
    Suna bine, nu?