iPhone 5S ar putea fi compatibil cu retelele LTE-A

  In luna iulie a acestui an au aparut primele zvonuri care dadeau de inteles faptul ca iPhone 5S ar putea fi compatibil cu standardul LTE-A, iar astazi cei de la Deutsche Telekom pare sa ofere un nou indiciu in acest sens. Noul Samsung Galaxy Note III este compatibil cu acest standard, operatorul anuntand oficial lansarea sa si faptul ca terminalul Samsung va putea functiona pe el. In comunicatul de presa al operatorului se specifica si faptul ca alte smartphone-uri ale altor operator vor fi lansate spre sfasitul lunii spetembrie si urmeaza sa fie compatibile cu reteaua LTE-A.

Samsung will offer an updated version of the Galaxy S4 with LTE +. Appropriate devices from other manufacturers will follow the end of September.

  Avand in vedere perioada de timp specificata de catre operator si secretomania in legatura cu numele dispozitivelor, exista sanse ca Apple sa fie acel operator. LTE-A, sau LTE+, ofera utilizatorilor posibilitatea de a anviga pe internet la viteze de pana la 150 Mbps, iar Apple are toate motivele sa suporte acest standard. Chiar daca putine tari vor avea retele compatibile, pentru Apple ar reprezenta un mare plus oferirea de suport pentru el, mai ales ca retelele 4G LTE devin din ce in ce mai raspandite in intreaga lume.

15 COMENTARII

  1. ma gandesc ca e curios cum Samsung e mereu in fata si la 4G si acum LTE-A …se pare ca cu toata dragostea mea spre Apple dar nu fac decat sa ajunga si sa egaleze mereu ce Samsung are deja 🙂

  2. Operatorii nu sunt in stare sa se organizeze pentru punerea la punct a unei retele LTE. Peste tot e cam la fel ca pe la noi. 5% din acoperirea operatorului este LTE… restul 3G sau Gprs.

    Sub nici o forma Apple nu cred ca va introduce tehnologii netestate in terminalele sale (nu face parte din politica lor).

  3. Samsung nu face decat sa preia zvonurile despre generatia imediat urmatoare de iphone si sa le transpuna in flagship-urile lor (galaxy S sau Note).Este o strategie de marketing si atat avand in vedere ca samsung isi tin prezentarile produselor inaintea Apple.Oricum prezentarile Samsung sant lipsite de finete.Abunda in spectaculozitate dar nu au rafinamentul si totodata atentia acordata produselor Apple.
    Cum sa bagi frate un indian care habar nu are engleza , sa prezinte un ceas?? Chiar nu exista o persoans mai competenta sa tina prezentarea?? In timp ce butona ceasul , indianu tot manca kkt ca este un produs revolutionar fara sa zica in timp real ce butona acolo (mirroring pe ecranele gigante)

  4. Salutare! Se tot pune accent pe hardware , cand defapt cel mai important este software -ul si apoi restul. De un an folosesc iOS si sunt foarte multumit de stabilitatea sistemului de operare. Folosesc smartphone-uri de la windows mobile 5 si pana acum iOS – ul imi place cel mai mult. Inca nu am testat windows 8, dar e pe lista 🙂

  5. Marius22@ cum ai reusit sa ai poza cu log- ul Apple ca avatar ?

    Eu nu stiu unde sa ma duc sa gasesc optiunea asta .

    Am trimis mail si am intrebat dar nici un raspuns din partea lui Zaone.

  6. Gysel, cred ca avatarul este preluat automat de pe contul Google atunci cand iti scrii nnmele si adresa de email corecta in campurile deasupra textului de comentariu.

  7. Exista sanse ca iPhone 5S sa fie compatibil si cu viitoarele frecvente care vor fi folosite pentru 4G/LTE la noi in tara (800 MHz, respectiv 2600 MHz)?