iPhone 5C apare in imagini publicate de un operator de telefonie mobila, arata complet diferit fata de carcasele prezentate pana acum

  V-am spus aseara ca operatorul de telefonie mobila China Mobile a confirmat existenta si lansarea iPhone 5S si iPhone 5C, insa acum aflam ca operatorul pregatise o pagina pentru precomenzi in care avea materiale promotionale pentru ambele dispozitive. Cei de la Wall Street Journal au reusit sa faca o captura acelei pagini, iar in ea vedem denumirile iPhone 5S si iPhone 5C, insa vedem si un iPhone 5C care are o carcasa complet diferita fata de cele prezentate pana acum in diversele imagini aparute pe internet.

  Daca va uitati in partea dreapta a imaginii veti observa ca acest iPhone 5C ar avea o carcasa similara cu cea a iPhone 5, partea metalica dintre bucatile de sticla fiind colorata. Acum nimeni nu stie sigur daca China Mobile a folosit imagini reale ale terminalului sau imagini concepute de catre designerii sai, insa vorbim despre materiale publicate de un operator de telefonie mobila care urmeaza sa comercializeze acest dispozitiv. Ca sa fiu sincer, imi vine greu sa cred ca iPhone 5C va arata diferit fata de imaginile aparute pana acum, insa orice este posibil.