iPhone 5S cu un buton Home putin modificat apare intr-o presupusa imagine a noului ambalaj

  Direct din China avem astazi doua imagini in care se presupune ca ni se prezinta cutia in care terminalul iPhone 5S urmeaza sa fie comercializat de catre Apple incepand cu data de 20 septembrie. Pe partea frontala a cutiei vedem ceea ce pare a fi noul iPhone 5S care pare sa aiba si un buton Home modificat, cel mai probabil pentru a permite implementarea unui cititor de amprente. Veti observa in imagine ca in jurul butonului Home exista acum un inel gri, acest lucru trebuind sa reprezinte faptul ca iPhone 5S are implementat un cititor de amprente, aceleasi inele gri fiind prezente si in invitatia trimisa saptamana aceasta de cate Apple pentru evenimentul din 10 septembrie.

Also contrary to recent talk, the new Home button’s design will not be noticeably convex. Perhaps the shape has changed, but the tweaked button is nothing distinct enough for the iPhone 5S to be identified as anything but an iPhone 5 by the untrained eye. There’s the possibility, however, that the etching and border of the Home button could become more shiny and look slightly different.

  Presupusul ambalaj al iPhone 5S seamana intr-o anumita masura cu ambalajele iPhone 5C prezentate zilele trecute in imagini, wallpaper-ul utilizat pentru prezentarea terminalului avand culoarea dispozitivului. Desi nimeni nu stie cat de reala este aceasta imagine, ea ar putea prezenta pentru prima oara ambalajul viitorului dispozitiv si nu este chiar atat de greu de crezut ca el ar putea arata exact asa. Ambalajul prezentat in aceste imagini nu este cu mult diferit fata de cele concepute de catre Apple in alti ani, asa ca eu spun ca ele sunt destul de apropiate de cele reale, chiar daca ar putea fi reproduse de catre cineva din China.