Apple urmeaza sa actualizeze iOS-ul pentru Apple TV pe 10 septembrie fara a lansa un produs nou

  Saptamana aceasta a aparut un zvon care sugera faptul ca Apple urmeaza sa lanseze o noua versiune a Apple TV dupa evenimentul din 10 septembrie. Din pacate acest lucru nu se va intampla, cei de la Apple urmand a actualiza iOS-ul in baza caruia functioneaza Apple TV-ul si nimic mai mult. Compania intentioneaza sa includa iTunes Radio in noua versiune a sistemului de operare pentru micutul sau televizor, intentioneaza sa includa un Conference Room Mode pentru mediul business si academic, intentioneaza sa includa suport pentru mai multe monitoare, plus un nou sistem de streaming pentru continutul multimedia achizitionat online.

  Mai exact, Apple urmeaza sa permita utilizatorilor sa faca AirPlay streaming continutului multimedia chiar si pe alte Apple TV-uri decat cel propriu. Utilizatorii vor putea invoca acel continut pe un iDevice si vor putea face streaming pe un Apple TV diferit folosind serverele Apple, totul fara ca respectivul film sa fie efectiv descarcat in iDevice-ul lor. Aceasta ar urma sa fie marea noutate prezentata de catre Apple in cadrul conferintei de pe data de 10 septembrie, asa ca nu va asteptati la cine stie ce lucruri extrem de importante.

1 COMENTARIU

  1. Eu as vrea sa introduca posibilitatea instalarii de jocuri,aplicatii din Appstore pe Apple TV si compatibilitatea unor joystick-uri prin bluetooth